Minecraft bitiyor mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dakika
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.343
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 229022

Doğrusu "ben kaldım kardeş ben kaldım".
\|/
2500 euro'luk bir yatırım ile gümbür gümbür geliyorum ve o has Minecraft kitlesini yeniden buluşturacağım hemde özgün içeriklerle. Tek eksiğim geliştirici ekibimin az olması onu da toparlayacağız evelallah.
Ama işte Yüksek ihtimal pek gelişemicek. TR'de açma dedim ona... Ama TR'de açıcak... Görücez :l

Ekli dosyayı görüntüle 229022

Doğrusu "ben kaldım kardeş ben kaldım".
\|/
2500 euro'luk bir yatırım ile gümbür gümbür geliyorum ve o has Minecraft kitlesini yeniden buluşturacağım hemde özgün içeriklerle. Tek eksiğim geliştirici ekibimin az olması onu da toparlayacağız evelallah.
Emin ol senden önce zibilyon tane kişi böyle dedi ve kısa sürmeden ortalıktan toz oldu.

Son düzenleme:
Emin ol senden önce zebilyon tane kişi böyle dedi ve kısa sürmeden ortalıktan toz oldu.
1694513082658.png

Bir akşam içelim @Proomp
-
Gelişmeleri kendi gözünle gör isterim.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Sunucu açmaya gücü olan cesaretli adam sunucu açsın kardeşim. Bi sunucya giriyoruz vds bitince sunucu da bitiyor. Provanas gibi yürütmeye gücü olan sunucu açsın, gerisi takım ve sunucu listesinden ibaret zaten. Bir şeyden ne kadar fazla oluyorsa o kadar değersiz olur. Minecraft toplulukları değersiz. Uzun süre açık kalabilen sunucu değerli.

Sunucu açmaya gücü olan cesaretli adam sunucu açsın kardeşim. Bi sunucya giriyoruz vds bitince sunucu da bitiyor. Provanas gibi yürütmeye gücü olan sunucu açsın, gerisi takım ve sunucu listesinden ibaret zaten. Bir şeyden ne kadar fazla oluyorsa o kadar değersiz olur. Minecraft toplulukları değersiz. Uzun süre açık kalabilen sunucu değerli.
Yerinde bir yorum. Büyük hedefler bir hevesle değil iyi bir planlama ve kaynak ile olur. Özellikle genç kardeşlerimin biraz daha ciddiyetle girişmesi gereken bir iştir Minecraft Sunucusu.

Yerinde bir yorum. Büyük hedefler bir hevesle değil iyi bir planlama ve kaynak ile olur. Özellikle genç kardeşlerimin biraz daha ciddiyetle girişmesi gereken bir iştir Minecraft Sunucusu.
Şöyle birşey var. O kadar para vericeğin sunucu... Pay to win mi olucak? Sıkıntı orda.
HAYIR diyen birsürü kişi oldu. İnanması bile zor.

Şöyle birşey var. O kadar para vericeğin sunucu... Pay to win mi olucak? Sıkıntı orda.
HAYIR diyen birsürü kişi oldu. İnanması bile zor.
50 tl ye paket satan kişiler sunucu açınca genelde öyle oluyor. Adminlik satan mı dersin böyle kişiler biraz da etken. P2W olayı tamamen sunucu stratejisi ile alakalı bir durum. Ben P2W'den yana değilim lakin, günümüz sunucuları ufak kazançlar için ufak şeyler yapıyor. Sonrasında da 2.ay da sunucu kapanıyor.
.
Minecraft Topluluğu biraz anlık haraket ediyor sonun düşünmeden. Hayırlısı..

Minecraft bitmez

Hocam saçma açtığınız konu bana cidden çok saçma geldi sebebi :
Minecraft neden bitsin? ve kurucular neden paket yapmakla ugraşsın. Kurucu dediğin bir kısımda para kaynağı bir kısımda yöneticidir. Kurucudan paket beklersen logo-modelleme yapma gibi becerilerde beklersin. Bana göre bir sunucuda paketi kurucu yapmamalıdır, ayrıca mc neden bitsin ki? bayağı da oynanıyor yani bi sorun gözükmüyor şuanlık.

Ayrıca ek bir düzenleme; Türkiyede oynanabilecek belli oyun modları vardır, kitle neyi seçerse o oyun modu açılır şuanda çoğunlukta boxpvp,skyblock,towny vb. var oyuncular artık alışmışlar bu oyun modlarına o yüzden yeni bir oyun modu geliştirilirse en ufak siteye bile reklam koyulmadan oyuncu çekilmesi çok zor olur ha ben demiyorum topluluk sunucuları az açıldıkça yenisi açılsın farklı kişiler görelim. Bana göre topluluk sunucularıda saçma bir kaç grup birleşip özgün bir sunucu açarlarsa düşman veya kopya sunucu olmayacağından daha çok para ve daha çok oyuncu kaznacaklarını düşünüyorum.

Şuan bunun için yapılan bir proje var doğrusu. Pluginlerin yarısı yabancı ve hepside orjinal. Japon/Amerikan pluginlerini falan satın alıp çevirmiş
Fakat şuan proje onun üniversitesi ve hayatının dolu olması nedeniyle duraksadı... Yani büyük projeler var ama hepside duraksıyor hep...
Bayılıyorum şu tarz ümitlere. Her sene çıkmıyor mu böyle gelenler? 2019'da bu tarz bir projeye teklif almıştım, hepsi 27-30 yaş aralığında 4 yazılımcı ortak sunucu yapıyorlardı. Hepsi de euro ile kazandığı için bir şey alacakları zaman dertleri olmuyordu. Yok hocam, öyle bir proje varsa bile biz yok sayacağız çünkü hiçbir zaman ortaya çıkmayacak. Her sene o şekil gelen kişiler var diyorum ya, bu 1 kişi değil herhalde. Birinin bir şekilde tutturması gerekliydi, e şu an listelerin hangisinde dediğiniz gibi bir sunucu görüyoruz? Yok! Olmayacak da. Türk kitlesi boxpvp ve tekblok üzerinden yürüdüğü sürece bu asla değişmeyecek, Hypixel'i satın alıp full Türkçeleştirseniz, üstüne crack girişleri açsanız dahi oyuncular yine gelmeyecek, yine gelmeyecekler!

Bayılıyorum şu tarz ümitlere. Her sene çıkmıyor mu böyle gelenler? 2019'da bu tarz bir projeye teklif almıştım, hepsi 27-30 yaş aralığında 4 yazılımcı ortak sunucu yapıyorlardı. Hepsi de euro ile kazandığı için bir şey alacakları zaman dertleri olmuyordu. Yok hocam, öyle bir proje varsa bile biz yok sayacağız çünkü hiçbir zaman ortaya çıkmayacak. Her sene o şekil gelen kişiler var diyorum ya, bu 1 kişi değil herhalde. Birinin bir şekilde tutturması gerekliydi, e şu an listelerin hangisinde dediğiniz gibi bir sunucu görüyoruz? Yok! Olmayacak da. Türk kitlesi boxpvp ve tekblok üzerinden yürüdüğü sürece bu asla değişmeyecek, Hypixel'i satın alıp full Türkçeleştirseniz, üstüne crack girişleri açsanız dahi oyuncular yine gelmeyecek, yine gelmeyecekler!
Nihayet extremely based comment.
Bide bi tanıdık geldin ama :D

Diğerlerinin attığı mesajlar bunlarla benzer, arkadaşın yaptığı tek yorum parayla birşey başarılamaz parayı yönetmeyi kullanmayı bilmenin yanında piyasayla içli dışlı olman gerek bu tarz projelerin çoğu para kazamak için olduğundan büyümez. Yani kısacası o 30 yaşındaki adamlar gidip bir tekstil, dönerci, bilişim mağazası, siber teknoloji şirketi gibi şirketler açabilirler ama minecraftı yani topluluğu gelişmemiş görüp herşeyin parayla yapılabileceğini sanan kişiler olduğundan dolayı büyümüyorlar, ona bakarsanız şimdiye kadar güzel projeler yapıp hiç parası olmayan (yani bütçesi olmayan) çok kişi gördüm sunucularının zaman zaman 200-300 çektiğini bile gördüm..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl