Minecraft bitiyor mu ya da bitti mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Shirayuki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 795
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shirayuki

Zümrütü boş ver, elmas var mı?
Elmaslar
100
Minecraft
sfinctah

Discord:

sitozin

Herkese selamlar dilerim bu konuyu kaç kişi görür ya da cevaplar bilemiyorum ama uzun süredir aklımda olan bir soruyu sizlere sunmak istiyorum.

Sizce minecraft bitti mi?

Bitmediyse sizce popülerliği ne durumda?

Bana sorarsanız minecraft bitti ya da bitiş için son çanlar çalıyor.
Eskisi gibi etrafta veya yayınlarda görmüyorum, baya eski bir oyuncuyum sunucularımda oldu her dönem bu oyunu oynamaya çalıştım ama sanırım 2023 senesi artık bu oyun için bir bitiş noktasıydı.
Sizlerin yorumlarınızı da merak ediyorum.

Minecraft bitmedi arkadaşlar... Aslı; o eski anılarımızın değeri, kayıp güzel zamanlar, 50hz, 40 fps kalitesindeki o zamanlar için iyisi ve kötüsüyle ayrımcılık yapılmayan akıcılık, abi kardeşlik, hilesiz ve modülsüz, optifine olmadan, chunkın 2 de kalıp gözlerin hep ilerde olduğu, takvimlerin 2017'nin Şubat ayı gösterdiği, herkeste aynı ekipmanların olduğu, güven ve samimiyetin olduğu, ve en yakın arkadaşını aradığında Skype müziğinin verdiği dans arzusu, bu metindeki gibi uzun ve kısaltma yapmadan da anlaşılır olduğu ve evimizdeki sobanın verdiği sıcaklık bitti... Oysa zaman, 2014'deki anılarımızı 10 yıl önce kaldığını söylettirdi.

Herkese selamlar dilerim bu konuyu kaç kişi görür ya da cevaplar bilemiyorum ama uzun süredir aklımda olan bir soruyu sizlere sunmak istiyorum.

Sizce minecraft bitti mi?

Bitmediyse sizce popülerliği ne durumda?

Bana sorarsanız minecraft bitti ya da bitiş için son çanlar çalıyor.
Eskisi gibi etrafta veya yayınlarda görmüyorum, baya eski bir oyuncuyum sunucularımda oldu her dönem bu oyunu oynamaya çalıştım ama sanırım 2023 senesi artık bu oyun için bir bitiş noktasıydı.
Sizlerin yorumlarınızı da merak ediyorum.
Tr konusunda baya sıkıntı var denilebilir.

Minecraft yavaş yavaş oyuncularını kaybediyor ve bir gün o client son defa kapanacak.. gibi bir cümle üzücü ve korkunç duruyor değilmi? Aslında bu oyunun bittiğini veya biteceğini pek sanmıyorum, bana göre biraz daha zamanı var gibi. Oyunun içindeki o samimiyetin bittiğini söyleyebilirim. Nerede o eski creative sohbetleri... Ayrıcadan TheFasqel_KronZ eğer hala forumu kullanıpta bu yazdığımı görüyorsan bil ki seni çok özledim kral. Gördüğüm en iyi mimarlardan biriydin.

hala bi zamanı var fakat elbet bir gün bitecek diğer arkadaşların yorumlarınıda okudum haklılar umarım bitmez ileride tekrar aktiflik olur fakat pek zannetmiyorum üzücü aslında

Minecraft Bitmedi Biz Yaşlandık.
ilerideki nesilde 2024 deki anılarını anlatıcak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl