Çözüldü Minecraft Bilinmeyen Sunucu Hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BLİX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.139
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BLİX

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
BLİX

Discord:

BLİX

Hocam selamlar kısa kesiyorum, Sunucuma play.isim.net.tr ile giriliyor hocam şimdi bazı oyuncular giriyor fakat bazı oyuncular sunucuma giremiyor. yani 10 kişi giriyor 5 kişi giremiyor gibi hocam bu nasıl bir sorun ilk defa karşılaşıyorum dns 'el kaynaklı olabilirmi diyecegim fakat bazıları giriyor bazıları giremiyo anlamadım hocam yardıma ihtiyacım var.

Hocam selamlar kısa kesiyorum, Sunucuma play.isim.net.tr ile giriliyor hocam şimdi bazı oyuncular giriyor fakat bazı oyuncular sunucuma giremiyor. yani 10 kişi giriyor 5 kişi giremiyor gibi hocam bu nasıl bir sorun ilk defa karşılaşıyorum dns 'el kaynaklı olabilirmi diyecegim fakat bazıları giriyor bazıları giremiyo anlamadım hocam yardıma ihtiyacım var.
Dns kayıtlarını cloudflareden mi yaptiniz? herkes icin güncellemesi 24 saati buluyor.

Proxied'i kapatın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl