Minecraft Bedrock sunucusu için firma arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EfecanSK

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
AeterneV

Discord:

Mr.Fizz

Öncelikle herkese merhaba.
Arkadaşlar, 5-8 kişilik bir Minecraft Bedrock sunucusu açmak istiyorum. Sunucuya bol miktarda eklenti (addon) kurmak istiyorum. Addon kurulumunda yardımcı olabilecek web sunucusu satan firma önerilerinizi bekliyorum.
Fiyat aralığım 800-1200 TL arası ve işlemci Ryzen olmalı.

Exaraton ve realm ile açtım realms oynanmıyor exaraton işlemci ve ram miktarını %15-20 den yukarıda kullanmadığı için sürekli lag oluyor

Öncelikle herkese merhaba.
Arkadaşlar, 5-8 kişilik bir Minecraft Bedrock sunucusu açmak istiyorum. Sunucuya bol miktarda eklenti (addon) kurmak istiyorum. Addon kurulumunda yardımcı olabilecek web sunucusu satan firma önerilerinizi bekliyorum.
Fiyat aralığım 800-1200 TL arası ve işlemci Ryzen olmalı.

Selam Efecan,

Konuyla alakalı sana yardımcı olmaktan mutluluk duyarız, bizimle aşağıda ki numara üzerinden iletişime geçebilirsen sunucu açma ve yapılandırma konusunda destek ekibimizle plan yapabilirsin. Farklı bir soru veya sorun olması durumunda da çekinmeden iletişime geçersen eğer seve seve sana yardımcı olabiliriz.

Whatsapp destek:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Web Sayfamız:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Merhaba,

bağlantısından Ryzen 9 9950x paketlerine bakabilirsiniz.
MCTRVDS kupon kodu ile ilk ay %25 indirimli şekilde alabilirsiniz.

mctr-indirim-webp.265631

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl