Minecraft Bazı Sunucu Mapleri Paylaşımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sezrax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.383
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sezrax

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
20

Discord:

Sezrax#6606

Hepinize Merhaba Değerli MC-TR Ailesi,
BuGün Sizlere Bağzı Sunucu warp Haritalarını Atıcam haritalar KİNGMC dendir.

Resimler
Lapis
4MVoY0.png

Spawn/MadenEventi baktığım Yöndedir Spawnın yanında :D
JlzJdq.png

VIPHAMMADDE
OLz6J0.png

EDİT
zBpkQB.png

RÜTBEHAMMADDE / DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ
G04Aby.png

PARKUR
y3pa20.png

EVENT
6XvVYN.png

MARKET KAT 1
3qlZ2O.png

MARKET KAT 2
RPpZEG.png

ARENAYI UNUTUMUŞUM ARENA İSMİ SERVERDİR.

FeatherBoard BUG'da Kalmış KusuraBakmayın

İndir:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VirusToTaL:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Bir İkisi Dışında Pek İyi Değiller Ama Kullanacak Olur Elbet.

Konudaki gereksiz mesajlar güncellenmiştir ek olarak konudaki resimleri lütfen güncelleyin. Madem featherboard bozuk iken çektiniz menüleri kapatıp resimleri öyle çekiniz. İyi forumlar.

Konudaki gereksiz mesajlar güncellenmiştir ek olarak konudaki resimleri lütfen güncelleyin. Madem featherboard bozuk iken çektiniz menüleri kapatıp resimleri öyle çekiniz. İyi forumlar.
Hocam Kapamıyor Tüm Pluginleri Sildim Sadece MultiVerse-Core var. Dünyada Kayıtlı Olabilir.

Hocam Kapamıyor Tüm Pluginleri Sildim Sadece MultiVerse-Core var. Dünyada Kayıtlı Olabilir.
world klasöründe featherboard adında bir dosya olması gerekli onu silin. Eğer direk içinde yoksa world klasörünün içindeki klasörlerde olma olasılığı var. ( stats klasöründe diye biliyorum yanlış olmasın. )

world klasöründe featherboard adında bir dosya olması gerekli onu silin. Eğer direk içinde yoksa world klasörünün içindeki klasörlerde olma olasılığı var. ( stats klasöründe diye biliyorum yanlış olmasın. )
Tmam Hocam En Yakın Zamanda Güncelliyeceğim şuan Plugin paketi Geliştiriyorum.

Rütbehammadde yi beğendim gerisi hoş değil.

Konuya daha çok önem verebilirsiniz. Onun dışında map güzel olmuş beğendim ama event çok büyük olmuş. Gerisi zaten müko başarılı olmuş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl