iKaanStrafe
Kullanıcı isteğine göre tasarlanmıştır, yorumunuz için teşekkürler! :<3:İp adresi olmasaydı logoda iyi olurmuş orası biraz bozuyor sanki ?
KamiL#7451
Bu logo çizimdir, Stilin benzemesiyle hiçbir alakası yoktur. Onların yaptığı Cinema4D'den Yazıyı yapıp efektlendiriyorlar bu tamamıyla çizim, o yüzden dikkat ederek yorum yaparsanız ve konuyu baltamazsanız hoş olur. Ayrıca yapan kişi daha bu forumu bile bilmiyor.Başarılı bir çizim olmuş. Sadece İP adres olan kısmını beğenmedim. Başarılar dilerim
PS: @Creative Spects yapmış olduğu bir Logo`ya benzedi.
Teşekkürler :)
Her ne kadar, "Basit Çizim" dense de bence gayet güzel ve başarılı bir çalışma olmuş ki şahsen çok beğendim. Elinize ve emeğinize sağlık <3
KamiL#7451
Estağfurullah. Ben öyle (baltalamak ve b) amaçla yazmadım. Yanlış anladınız beni. Sadece fikir bildirdim. Onların ve ya sizin nasıl yaptığınız hakkında bir bilgi söylemedim. Sadece bir benzetme bildirdim. BaşarılarBu logo çizimdir, Stilin benzemesiyle hiçbir alakası yoktur. Onların yaptığı Cinema4D'den Yazıyı yapıp efektlendiriyorlar bu tamamıyla çizim, o yüzden dikkat ederek yorum yaparsanız ve konuyu baltamazsanız hoş olur. Ayrıca yapan kişi daha bu forumu bile bilmiyor.
Teşekkürler :)
Teşekkürler!Ben beğendim. Başarılar dilerim.
Tolgu#6844
Yaptığınız logoyu atabilir misiniz?Evet müşter'in aynısını istiyebilir fakat, Aynısını yapıcak kadarda bir insan X Olmaz, Biraz değişiklik yapılabilir. Ek olarak Efekt vermiyoruz, ( Çizim Tableti ) ile yazıların üstünden geçiyoruz.
Tolgu#6844
Yaptığınız logoyu atabilir misiniz?
Kusura bakmayın, orjinalini bilmiyordum böyle olacağını. Çizen kişiyle konuştum, bir dahakine daha dikkatli olacağız teşekkürler.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!