Minecraft AwpLego Haritası - [MCGO SUNUCULARI İÇİN BİRE BİR HARİTA] - [PVP]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JustUtku

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
pW8QqL.png

jW17JJ.png

Iyi forumlar MC-TR üyeleri ! Geçen günlerde bir sunucuda CS-GO AWP oynuyordum ve aklıma buradaki haritanın Minecraft'ta bulunmadığı aklıma geldi. Böylece türklerin ve fun sunucularının vazgeçilmez haritası olan "AWP Lego"'yu yapıp sizlere sunmuş bulunmaktayım. Bunu nerede kullanabilirim diyor iseniz, MC-GO sunucusu sahipleri kendi sunucusuna ekleyebilir.

qW8X2D.png

qW8X35.png

MvgMXN.png

Q7YdJk.png

XXqzB7.png

bGMol8.png
dGZVn4.png

5QmO8R.png
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Çok basit olmuş biraz daha geliştirilebilirdi. CSGO'dan direk aynısını çekmen iyi olmamış.

Bu Mapa Artık Kolaylıkla Ulaşılabiliniyor Ekleme Vs. Yapman İyi Olurdu.

Çok basite kaçmış. Dış duvardaki beyaz bloklar işi bozmuş. Daha iyi olabilirdi.

Çok basit olmuş biraz daha geliştirilebilirdi. CSGO'dan direk aynısını çekmen iyi olmamış.
Direk aynısnı çekmedim aslında fakat map aynı şöyle diyeyim bir ana lobi var o lobi de doğuyorsunuz ama bire bir benzetmek istedim yani mc ye de cs ruhu gelsin diye :D bir dahaki haritam daha güzel olucak yorumunuz için teşekürler iyi formlar ![DOUBLEPOST=1498136432,1498136399][/DOUBLEPOST]
Benzerleri var zaten dostum keşke yeni bir şeyler ekleseydin.
Ekleme yapmayı düşündüm ama bire bir yapmak istedim o yüzden :D teşekürler yorumun için iyi formlar ![DOUBLEPOST=1498136482][/DOUBLEPOST]
Çok basite kaçmış. Dış duvardaki beyaz bloklar işi bozmuş. Daha iyi olabilirdi.
Alında duvarları wooldan yapıcaktım fakat uyumsuz oldu geliştirmeye çalışıcam kendime iyi formlar teşekürler yorumun için ![DOUBLEPOST=1498136542][/DOUBLEPOST]
Bu Mapa Artık Kolaylıkla Ulaşılabiliniyor Ekleme Vs. Yapman İyi Olurdu.
Aslında farklı biçimler vardı aklımda fakat bu tarz birşey yapasım vardı yani bire bir cs ruhunu mc ye taşıyabilmek için o yüzden :) ! teşekürler yorumun için iyi forumlar !

CS:GO Büyük İsyan Haritasını Yapabilirsin :D

Mapı birazcık kendine göre editleseydin daha iyi olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl