M
Mario.
Ziyaretçi
Beawen#6452
Çok Teşkkürler Bunun 1.8.8 Varmıistediğin eklentiyetıklayarak gidebilirsinDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
donsuzturk
Merhaba,
Bu eklenti ile istediğinizi yapabilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
donsuzturk
Eklentiye reload at veya sunucuyu yeniden başlat. Mümkün değil böyle bir şey, daha önce ben de kullandım.Ekli dosyayı görüntüle 150549
Türkçe Yapiyorum pl yi Ama Oyunda İngilizce olarak çıkıyor yardım edermisin
İLK OLARAK RL ATTIM OYUNDAN SONRA KONSOLDAN RESTART ATTIM HAYLA AYNIEklentiye reload at veya sunucuyu yeniden başlat. Mümkün değil böyle bir şey, daha önce ben de kullandım.
Umarım bu yaptığın Türkçeleştirmeyi kaydedip reload atıyorsundur. Aksi takdirde bir işe yaramaz.İLK OLARAK RL ATTIM OYUNDAN SONRA KONSOLDAN RESTART ATTIM HAYLA AYNI
kaydedip yapiyorumUmarım bu yaptığın Türkçeleştirmeyi kaydedip reload atıyorsundur. Aksi takdirde bir işe yaramaz.
Önce Sunucuyu Kapat Sonra Configi Düzenle Sonra ctrl + s yaparak kaydet. Daha Sonra Sunucuyu Aç. Çalışmazsa Söylersin Sana Özel Jar'ını Bulur Yapar Atarım.kaydedip yapiyorum
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!