Çözüldü Minecraft Aşırı optimize Modlu Survival Sunucusu Kaç Kişi Kaldırır Sorusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayhantr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 124
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayhantr

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
6
Minecraft
ayhantr

Discord:

ayhankose

Öncelikle merhaba ben ayhan sizlere bir soru soracağım. Eski bir mod paketinin sunucusu kurmak istiyorum kurmak istediğim modpack questing mayhem. O kadar optimize bir paket ki eskiden 4gb rami olan gt 700 bilmem kaç ekran kartı olan çöp laptopda bile 100 fps oynayabiliyordum. 80-100 arası mod var ve sürüm olarak 1.7.10 sürümü kullanıyor. Sizce 4 çekirdek ryzen 9 9950x işlemcili 8gb ramli bir vdsde kaç kişi kaldırır ? (tahminlerinizi bekliyorum)

Zamanında o külüstürle bile o kadar fps alıyorsan şuan ki elinde olan makineyle 10 kat daha iyi performans alırsın 10 desek fazlamı olur bilemedim ama 1.7.10 mod paketi çokta bi sıkıntı çıkartmaz gibi göze çokta korkutucu gelmiyor

Zamanında o külüstürle bile o kadar fps alıyorsan şuan ki elinde olan makineyle 10 kat daha iyi performans alırsın 10 desek fazlamı olur bilemedim ama 1.7.10 mod paketi çokta bi sıkıntı çıkartmaz gibi göze çokta korkutucu gelmiyor
arkadaşda pentinum işlemci vardı oda rahatca oynuyordu arkadan da sesli konusuyorduk discorddan :DD

arkadaşda pentinum işlemci vardı oda rahatca oynuyordu arkadan da sesli konusuyorduk discorddan :DD
Kafaya takmaya gerek yok ki ozaman abi :sohappy: o zaman o halde bile o performansı veren şu anki makineyle su gibi akar gider sınırları zorlayabilirsin bence canavar gibi makine aynı mod 3 kere kur yine oynatır :love:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl