Sol Reklam

Minecraft Asgard BoxPVP Sunucusu: Benzersiz Oyun Deneyimi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Furkan Güldane

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
5
Puanlar
2.010
Minecraft
fgsamsun
✨Oyun dünyasının en eğlenceli ve heyecan verici adresine hoş geldiniz!

⛏️Asgard sunucusu, sınırsız BoxPVP potansiyeli ile benzersiz bir deneyim sunuyor.

⚔️Eşsiz Görevler: Zorlu görevleri tamamla, ödüller kazan ve sunucunun en güçlü oyuncuları arasında yerini al!

✨Ekonomi ve Ticaret: Sunucumuzda gelişmiş bir ekonomi sistemi bulunuyor. Değerli kaynaklar topla, ticaret yap ve zenginleş!

⛏️Düzenli Etkinlikler: Heyecan verici etkinlikler, yarışmalar ve turnuvalarla dolu olan sunucumuzda asla sıkılmayacaksın.

⚔️Canlı Topluluk: Oyuncularla etkileşimde bulun, arkadaşlar edin ve epik projelerde birlikte çalış.

Asgard BoxPVP Sunucusu'nda yeni dostluklar kur! Daha fazlasını keşfetmek ve Asgard BoxPVP Sunucusu'na katılmak için bugün bizimle birlikte ol!

IP adresimiz: play.asgards.xyz

Sürüm: 1.16.5

2023-07-19_17.10.40.png
2023-07-19_17.11.07.png
2023-07-19_17.11.29.png
2023-07-19_17.11.45.png
2023-07-19_17.16.33.png
2023-07-19_17.16.40.png
2023-07-19_17.16.50.png

Son düzenleme:
Görsel az eklenmiş yeni görseller eklenebilir. Ayrıca hazır paket ile çok başarılı olamazsınız. Güzel bir developere güzel bir paket yaptırabilirsiniz. Sunucunuz yeni ise bana discorddan ulaşın ücretsiz eklenti paketi yapayım

Görsel az eklenmiş yeni görseller eklenebilir. Ayrıca hazır paket ile çok başarılı olamazsınız. Güzel bir developere güzel bir paket yaptırabilirsiniz. Sunucunuz yeni ise bana discorddan ulaşın ücretsiz eklenti paketi yapayım
Görselleri yeniledim şu anlık developer'ımız bulunuyor sunucuyu geliştirmeye devam ediyoruz.

konu tasarımı olmamış, düzenleme yaparsanız cok daha güzel olur başarılar dilerim.

konu tasarımı olmamış, düzenleme yaparsanız cok daha güzel olur başarılar dilerim.
Teşekkürler forum yapabilme konusuna pek hakim değilim sonuçta maksat sunucunun tanıtımını yapmak ama kendimi gelişirmeye çalışacağım.

Konu Tasarımındaki Fotoğrafları Shader İle Çekerseniz Çok Hoş Olur Yinede Başarılar <3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı