Minecraft Arkadaş arıyorum

AgacadamYT

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
AgacAdamYT
1.21.11 fabric simple voice chat smp sunucumuza gelicek birilerini arıyoruz 16 yaşındayım oyunu çok iyi oynaması önemli değil eğlenecek biri kafa dengi biri lazım bize sunucunun olayı klan kuruyoruz plugin falan yok kendi aramızda klan kuruyoruz klanlar arası savaş ticaret vb. 12-16 yaş arası olur daha altı veya üstüde olabilir discord adınızı yazın konuşuruz onu çok yalnızım lütfen(gelin diye öyle dedim yalnızım dedim diye gelmemezlik yapmayın lütfen)

Son düzenleme:
'kız olursa iyi olur' yazarak zaten gelecek tüm oyuncuları kaçırmışsın.Kızlar darlanacağını düşünüp gelmez erkekler de 'burada oyun oynanmaz' deyip pas geçer.Sunucu açıyorsan cinsiyetten ziyade oyuncu odaklı ilerlemelisin bu şekilde arayışlara ne kız gelilr ne erkek başarılar. "çok yalnızım" demeye devam edersin muhtemelen

'kız olursa iyi olur' yazarak zaten gelecek tüm oyuncuları kaçırmışsın.Kızlar darlanacağını düşünüp gelmez erkekler de 'burada oyun oynanmaz' deyip pas geçer.Sunucu açıyorsan cinsiyetten ziyade oyuncu odaklı ilerlemelisin bu şekilde arayışlara ne kız gelilr ne erkek başarılar. "çok yalnızım" demeye devam edersin muhtemelen
Bilgi için teşekkürler

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 1

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl