Minecraft Arena Map By RoleCraft

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Selimakoguz

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
41
Minecraft
SelimSpeedy

Discord:

seliminyo

Bugün sizlere yaklaşık 1.5-2 saatte yaptığım haritayı yollamak istedim
konu tasarımı kötü olabilir ilk defa konu paylaşıyom sayılır nasıl konu tasarımını güzelleştirebilirim söylermisiniz
build yapmaya başlayalı 4 gün falan oldu
her türlü eleştiriye açığım
Map Görüntüleri:

2019-08-30_20.26.14.png

2019-08-30_20.26.27.png

2019-08-30_20.26.34.png

Mapler Gördüğünüz gibi böyle

VirüsTotal ve İndirme Linki:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Başarılı RC Yazısı Ne anlamadım ama o güzelliği bozuyor bence bide lav yerine su olursa daha iyi üstüne mavi cam olup

Başarılı RC Yazısı Ne anlamadım ama o güzelliği bozuyor bence bide lav yerine su olursa daha iyi üstüne mavi cam olup
Yorumunuz için teşekkürler bir sonraki yapımında dikkat etmeye çalışacağım

Açık konuşmak gerekirse öyle muazzam bir Arena olmamış fakat yine de güzel bir şey olmuş. Sunucu açacak arkadaşlar için ideal gibi gözüküyor.

Açık konuşmak gerekirse öyle muazzam bir Arena olmamış fakat yine de güzel bir şey olmuş. Sunucu açacak arkadaşlar için ideal gibi gözüküyor.
Yorumunuz için teşekkür ederim build yapmaya yeni başladım buildimi nasıl iyileştirebilirim tavsiye verirmisiniz?

Çok Güzel Map bunu serverimde kullanırım

Güzel Map Başarılarını Diliyorum.

Açıkcası pek kullanılacak bir harita gibi gözükmüyor,
Fakat kendinizi geliştirip daha iyi yerlere gelebilirsiniz başarılar!​

Ağaçlar ve kuleler ekleyip genişletirseniz daha iyi bir harita olabilir. Ek olarak yukarıda yiğitin dediğinin aksine world edit kullanmalısın. Tamamen //walls //set kullanma ama gerektiği yerlerde cidden işe yarar bir eklenti.

Fazla sade olmuş, çeşitlendirebilirsin.

Açıkcası pek kullanılacak bir harita gibi gözükmüyor,
Fakat kendinizi geliştirip daha iyi yerlere gelebilirsiniz başarılar!​
Tamamdır zaten dediğim gibi yeni başladım ve kendimi geliştirmeye çalışacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl