Tanıtım Minecraft Anvil Sistemi (Knight Online)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PaZee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.754
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PaZee

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
16
Dün başladıgım bu eklenti oyuna +8de item parlama +8 olmadan ench basamama silahlara, zehir buz elektrik gibi yeni enchler getirmeye yarayacak

Altta oranlar ve herşey var "Oldies Online" ismindeki modumuz kendine has tarzi ve en baba oyunlarin birkaç özelligiyle kendini tanıtacak
ve bu modun eklentilerini tek tek tanıtacagım, eklentiler ekibimiz tarafindan yazilmaktadir.

bus.png
lowclass.png
middleclass.png
trinas.png

upgrades.png

Plugin olarak yazıyorsan tadından yenmez:D Bu arada 22 sinde yeni server geliyor USKO'ya.. Herkese bilmeyenlere yayalım..

Ayneen :) takimlar hazir,umarim soz ettiklerinden daha iyi bir usko gelir karsimiza,eklentileri kendim yapiyorum olay sudur ki yaptim demek icin degilde bir sairin askla siirler yazmasi gibidir bu eklenti isi yazarken orgazm olacak gibiyim .:D

Ayneen :) takimlar hazir,umarim soz ettiklerinden daha iyi bir usko gelir karsimiza,eklentileri kendim yapiyorum olay sudur ki yaptim demek icin degilde bir sairin askla siirler yazmasi gibidir bu eklenti isi yazarken orgazm olacak gibiyim .:D
eklenti yazarken orgazm olan tek kişi ben olmadığıma sevindim, deli olduğumu düşünüyordum

Ayni belirtileri yasiyoruzdur o zaman

Tam uyuyacakken eklentideki mantik hatasi aklina gelmesi,mantigi olusturman.

Herhangi bir yerde aklina bir fikir gelince not etmen.

sana ilham ve gaz verecek sarkiyi uzun sure araman.

daha neler neler , tek olmadigima sevindim!

Siyah renk kullanmayın bence, Gece temasında gözükmüyor efenim.

Siyah sadeliktir,forumun oyle bir modu oldugunu bilmiyordum daha dikkatli olurum,teşekkurler onerin icin.

Önemli değil, ne demek.

Yavaş yavaş haritaya başladık

1299 haritasi :)

Ekli dosyalar

• 20190118203051_1.jpg
    20190118203051_1.jpg
    461,8 KB · Görüntüleme: 36
  • 20190118203100_1.jpg
    20190118203100_1.jpg
    447,8 KB · Görüntüleme: 46
Haritayı pek beğenmesemde yenilikçi fikirler her zaman güzeldir.

en önemli şey oynanış harita gram önemli değil bence.

Başarılı bir eklenti, elinize sağlık.
IYI FORUMLAR DILERIM!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl