Paylaşım Minecraft Anketi - Siz Hangi Hayvanlardan Yararlanıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Itchy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.208

Hangi Hayvanlardan Yararlanıyorsunuz?

• Domuz

Oy: 0 0,0%
  • Köpek

• Koyun

• Tavuk

• Tavşan

• Eşek

• At

• Papağan

• Kaplumbağa

• Kullanılan toplam oy
    5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Itchy

HAM!!
Elmaslar
121
Minecraft
Itchy
Facebook
mctrcom
X
mctrcom

Discord:

Itchy#6233

70621

Minecraft Anketi

Minecraft'da birçok hayvan bulunmakta. Bizde bu hayvanların etinden yemek, bize verdiklerinden faydalanmak ve kendimizi korumak için hayvanlardan yararlanıyoruz. Bende sizlerin hangi hayvanlardan yararlandığnızı öğrenmek üzere bu anketi yapmış bulunuyorum.

Ekli dosyalar

• indir.jpg
    indir.jpg
    9,7 KB · Görüntüleme: 234
Konu biraz saçma gibi ben ineğin derisinden yararlanıyorum başka biri kafasından yararlanıyor gibi bişey olmuş.

Kesinlikle inek yemek olmassa olmaz survivalda :D​

İnek eti oyun içerisinde en iyisidir. Ya da Tavuk eti olabilir :D

Konuda hayvan kelimesi çoğul olarak kullanılmış ama ankette tek bir hayvan seçebiliyoruz onu düzeltirsek iyi olur.

Yararlanılan hayvanlara gelecek olursak ben at ve eşekten yanayım. At ile uzak mesafelere (özellikle oynanış tipiniz keşif yapan ve sürekli gezen bir oyuncuysa) oldukça işe yarıyor. Ayrıca ata zırh giydirerek onun canını falan da arttırabiliyoruz, öyle çok bir yük olmuyor. Avantajları, dezavantajlarından kat kat fazla.

Eşekse fazladan eşya taşımamıza olanak sağlıyor. At sürerken aynı zamanda bir kayışla eşek veya eşekleri peşimize takabiliyoruz. Ancak çok uzaklaşırsak veya engebeli bir yerden geçiyorsak eşekler takıldığı için kayış kopuyor ve yolculuk zamanı da doğal olarak fazlalaşıyor. Fakat eğer bu sorunları çözebilirsek eşekler de fazladan eşya taşımaya yardımcı olduğu için yine inanılmaz avantajlı. Birkaç tane eşek ile neredeyse hiçbir şeyi geride bırakmak zorunda değiliz.

Yaşasın at ve eşekler! ^ ^

Her ne kadar inek, tavuk, koyun gibi hayvanlar gıda ve materyal içerse bile ben eşek demek istiyorum. Neden bilmiyorum fakat eşeğe semer bağlayıp, sandık koyunca çok tatlı oluyor.

İnek olmazsa olmazımız hem etinden hem sütünden hem derisinden

Her ne kadar inek, tavuk, koyun gibi hayvanlar gıda ve materyal içerse bile ben eşek demek istiyorum. Neden bilmiyorum fakat eşeğe semer bağlayıp, sandık koyunca çok tatlı oluyor.

At daha sağlamdır koşuda. Ayrıca etrafta çok bulunur. (Eşeğe göre) Ama masrafları daha fazla atın.

At daha sağlamdır koşuda. Ayrıca etrafta çok bulunur. (Eşeğe göre) Ama masrafları daha fazla atın.
Pek bir masrafı yok aslında sadece bir eyer ile kullanılabilir. Zırh kullanıp kullanmamak tercihe bağlı.

Peki sandık yerleştirebiliyor musunuz?
Bildiğim kadarıyla atlarda öyle bir şey yok. O yüzden at ve eşeklerin beraber bulundurulması daha mantıklı olur. Ayrıca aklıma gelmişken lamalar da kullanılabilir depolama için, onlarda da eşekler gibi taşıma yerleri var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl