Çözüldü Minecraft AnimatedMenu Plugin Oyunda-Hazırlanıyor-Bekleniyor YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berkan can
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 748
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkan can

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
16
Minecraft
xBerkanBEY

Discord:

ッ ϟ ╭вєякαη╮ ϟ ッ#8433

Herkeze Merhaba Minecraft Sunucum Bulunmaktadir Minigames Ayarladım Online Durumunu Gösterebiliyorum Fakat Oyunda-Başlıyor-Bekleniyor-Hazırlanıyor Bu Tarz Kısmı Nasıl Ayarlıyacagım Hakkında En Ufak Bir Bilgim Yok

O kısımlar için büyük ihtimal eklentinin desteklemesi gerekiyor ya da API imkanı sunulmuşsa kendin eklenti yapıp çekebilirsin.

animatedmenu desteklemekte bunu zaten ama veriables ını bulamıyorum

böyle bir şey yok, yani evet online gösterirsin ama sunucu yeniden başlatılıyor, oyun başlıyor zor :D Bir yerde mi gördün?
En fazla sunucu açık ya da kapalı prefixi alır o da şöyle
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Şu bölümde %animatedmenu_status_<id>%

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada hangi minigames bu araştıralım istersen biz de biraz

Evet bu mümkün ve çok basit. Motd ile yapılıyor. Eğer pluginin motd destekliyorsa örnegin başlarken motdu oto. olarak Başliyor yapar. Seninde tek yapman gereken animatedmenuden sunucu motdunu göstermen.
NOT Her minigame ayrı sunucuysa çalışı.

ben iyi bir bütçesi yoksa önermiyorum, multiworld bu konuda bungeeden iyidir

Merhaba dostum bu dediğini pluginin desteklemesi gerekiyor.
Yani bunu plugin yapıyor sen değil.
Eğer skywars sunucu varsa sana bir pl verebilirim bu dediğim pl deyil bekleniyor - başlıyor arena nın hazırlanışını bile yüzdelik olarak gösteriyor ve kit kafes efekt vb. Herşeye destekliyor herneyse örnek olarak söyledim.

Birde şu var. Eğer sunucundaki arenaları sw olarak ayırdıysanda bunu yapabilirsin.
Oda şöyle oluyor. Sw motd unu bir skript le yapıyor ve sunucundaki kişi sayısına göre skript le bu yazıyı değiştiriyor. Animated menü Server motd u destekliyorum bilmem ama böyle yapılıyor.

3. Olarak 2 adet plugin bulunmakta bu pluginlerlede yapıyorlar
1.PL : Server selector plus
2.PL : Minigames Server selectör

İşine yaradıysa söylersen sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl