Minecraft Animasyonlu İntro

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Celil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.028

Celil

Zümrüt Hojtir, Ama Benenah
Elmaslar
1.499
Minecraft
Celilzzers

Discord:

Celil#3997

EmreGraphics tarafından bana özel olarak yapılan animasyonlu minecraft introsu. Ben şahsen beğendim , sizce nasıl ?

Template değil ise güzel. Ortalamanın üstünde bir intro. Hayırlı olsun.

İntroya baya emek harcanmış gibi gözüküyor. ve hoş gözüküyor.

Bence bazı animasyonlar gereksiz, bazıları kötü olmuş. Ayrıca ses efekti kullanımları sadece kılıç ve adamın bağırışlarıyla kısıtlı kalmış. Yürüme sesleri duyamadım pek ama yürüme sesleri, arabaını sürüşü gibi ses efektleri olmadığı için INTRO biraz kötü olmuş açıkçası. Daha iyi bir iş çıkarılabilirdi.

Bence bazı animasyonlar gereksiz, bazıları kötü olmuş. Ayrıca ses efekti kullanımları sadece kılıç ve adamın bağırışlarıyla kısıtlı kalmış. Yürüme sesleri duyamadım pek ama yürüme sesleri, arabaını sürüşü gibi ses efektleri olmadığı için INTRO biraz kötü olmuş açıkçası. Daha iyi bir iş çıkarılabilirdi.

Yürüme sesleri ve arabanın sürüş sesi mevcut onun dışında animasyonların bazılarının gereksiz olması konusunda kendi görüşünüz haklı olabilirsiniz.

Son düzenleme:
Yürüme sesleri ve arabanın sürüş sesi mevcut onun dışında animasyonların bazılarının gereksiz olması konusunda haklısınız.
Gereksizlik değil, fantazi meselesi :D youtube da baya moda oldu bu minecraft animasyonlu introlar arasında. Yani animasyonu daha uzun tutup biraz daha fazla görsel görüntü yaratıyolarlar ve bana göre güzel.

Gereksizlik değil, fantazi meselesi :D youtube da baya moda oldu bu minecraft animasyonlu introlar arasında. Yani animasyonu daha uzun tutup biraz daha fazla görsel görüntü yaratıyolarlar ve bana göre güzel.
Daha fazla animasyon ve görsel görüntü derken iş daha da kötü oluyor.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl