Çözüldü Minecraft alacağım makine hakkında soru.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Felox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 819

Felox

PandaDevs > Tasarım & Eklenti Paketi <
Elmaslar
270
Minecraft
Felox
Merhaba! Benim bir survival sunucum var ve 16 GB 6 CPU Ryzen 9 5900x kullanıyorum ve çok memnunum.

Yeni oyunlar olarak 1.16.5 tekblok skyblock ve 1.8 skyblock eklemeyi düşünüyorum.
Hepsinin makinesi ayrı olacak ve size sorum, ortalama 50 online için optimize bir pakette almam gereken makine nedir?

TekBlok (50 Online) 1.16.5 : *
SkyBlock (75 Online) 1.8 : *

Şeklinde cevaplarsanız sevinirim.

Merhaba! Benim bir survival sunucum var ve 16 GB 6 CPU Ryzen 9 5900x kullanıyorum ve çok memnunum.

Yeni oyunlar olarak 1.16.5 tekblok skyblock ve 1.8 skyblock eklemeyi düşünüyorum.
Hepsinin makinesi ayrı olacak ve size sorum, ortalama 50 online için optimize bir pakette almam gereken makine nedir?

TekBlok (50 Online) 1.16.5 : *
SkyBlock (75 Online) 1.8 : *

Şeklinde cevaplarsanız sevinirim.
50 online için optimize yapmana gerek yok makinen zaten çok rahat kaldırır

50 online için optimize yapmana gerek yok makinen zaten çok rahat kaldırır
Tek makineye hepsini sığdırabilirmiyim yani, hepsine farklı makine almayı düşünüyordum.

Survival 1.16.5 50 online
Skyblock 1.8 75 online
Tekblok 50 online

175 onlineyi kaldırabilir mi yani bu makine?

Tek makineye hepsini sığdırabilirmiyim yani, hepsine farklı makine almayı düşünüyordum.

Survival 1.16.5 50 online
Skyblock 1.8 75 online
Tekblok 50 online

175 onlineyi kaldırabilir mi yani bu makine?
dedicated olmadıgı ıcın kaldırmaz

dedicated olmadıgı ıcın kaldırmaz
Tamamdır, skyblock ve tekblok skyblock için ne almalıyım onu soruyorum ek olarak makine alacağım. Online sayılarını oraya yazdım, tahmini online sayımız onlar olacak inşallah.

Tamamdır, skyblock ve tekblok skyblock için ne almalıyım onu soruyorum ek olarak makine alacağım. Online sayılarını oraya yazdım, tahmini online sayımız onlar olacak inşallah.
R7 dedicated al seni götürür knkam

1.8 multithread bir spigotla xenon makinede 100 kişiye kadar kaldırırsın.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl