Proje Minecraft AFK Client (AutoFishing geliştirilmiş hali.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LavivaSurvival

Hâlâ Zümrüt Bulamadım!
Elmaslar
303
Minecraft
KuyuSuyu

Discord:

profesor7037

Bu afk botu istek üzerine yaptım.
eklemeler yaparak yapmıştım orjinali MrKinau'nun FishingBot projesinden alınmıştır.
FishingBot'da olan tüm özellikler mevcuttur ekstra olarak neler eklediğimi alt kısımda belirttim.
Artık çiftçiye otomatik satış yaptırabileceksiniz.

Neler ekledim:

• Otomatik tıklama modu. (menüleri açıp otomatik slotlara tıklar.)​
  • Otomatik maden kazma. (belirtilen kordinattaki bloğu otomatik kırar skyblock jeneratörleri için.)​
  • Otomatik yemek yeme.​
  • Envanter kısmı (botun envanterindeki eşyaları görebilir eline istediğiniz eşyayı verebilir yada istediğiniz eşyayı yere atmasını sağlayabilirsin.)​
  • ana menü kısmındaki sorunları düzelttim steve karakteri sorunsuz görünüyor can ve açlık bilgisi ekledim.​
  • Tüm çiftçi eklentileriyle çalışır (Çiftçi V6 Geik, uxmFarmer, Çiftçi & Farmer)​

Görseller
1766369964232.webp

botun genel görünümü bu şekilde butonlara tıklayarak her özelliği kapatıp açabiliyorsun.

Ayarlar kısmında otomatik kazma ayarı kordinatları F3 den bakıp giriyorsun ve botu kazacağı yerin önüne çekiyorsunuz (bot paneli üzerinden ana hesabınıza tpa attırıp çekebilirsiniz.)
1766370001972.webp

Otomatik Satış ayarlarıda çok basittir. çiftçi üzerinden örnek verirsek çiftçinin 1-2 blok yanına çekiyorsunuz botumuzu ve ardından tıklama süresi 60 yada siz her 5 dakikada bir satttıracaksanız 300 saniye yazabilirsiniz. tıklanacak slotları menüden istediğiniz kadar slota tıklamasını sağlayabilirsiniz çiftçinin otomatik satış butonu 29 yada 30 da olması gerek. hesaplamak için menüyü açıp 0 dan başlayarak sayın slot numarasını bu şekilde bulabilirsiniz. altdaki ayarlar zaten belirli en son Komutlar kısmıda tüm slotlara tıklandıktan sonra yapacağı işlem yani daha iyi anlamanız için botumuz slota tıkladı ve çiftçideki herşeyi sattı sonra ana hesabınıza para göndermesini yada istediğiniz komutu yazmasını sağlayabiliyorsunuz.

1766370941917.webp
1766371146891.webp

son ayarımız otomatik yemek yeme ayarı burasıda zaten anlaşılacağı gibidir otomatik yemek yer belirli seviyenin altına inince.
1766371213376.webp

Buda envanter kısmı istediğiniz itemin üstüne tıklayıp atabilir yada botun kullanmasını sağlayabilirsiniz.
1766371427173.webp

Arıyordum böyle bişi teşekkurler

Çok bașarılı duruyor elinize saağlık 🙃

Gündüz 170, gece 3'de 150 oynanan sunucu sahiplerinin işine yarayan bir konu.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl