Skript Paylaşımı Minecraft Adakit Skripti | Düzgün çalışan bir skript

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Natrotm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.207
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok harika bir skript olmuş, forumdaki diğer skriptler bu kadar gelişmiş değil ve hatalı. Sunucum açıldığında kesinlikle kullanacağım, başarılar! :D (!)

Skripte gelecek olursak, aşağıdaki varken bu kullanılmaz:

Adakit için bu kadar uzun bir skripte ne gerek var /adakit yazıyon eşya veriyor bir kerelik bitiyor gereksiz bir skript

Bundan zaten her yerde var diyenler gelmeden #REZ Alalım...

yok çünkü çoğu çalışmıyor

Çok klasik başka özellikler olabilirdi gui , title vs.

bakarız

Adakit için bu kadar uzun bir skripte ne gerek var /adakit yazıyon eşya veriyor bir kerelik bitiyor gereksiz bir skript

evt ayn sorunsuz kodlanmış bir skript gereksiz bu skript gerekli haklısınız ben hatalıyım bu bölümde insanlara yardım ederek hata ediyorum

Kimseye şov yapmıyorum bu konudaki skriptten daha iyisi olduğunu söylüyorum fakat sen o skripte gereksiz diyorsun daha ben ne diyim

kullanmassın bunu olur biter boş yapmana gerek yok

Bunun Kat Ve Kat Gelişmişleri Var Tm Destekli Geliştirmen Gerekiyor.

Merhaba, forum kuralları gereği skript paylaşımı konunuzda skript ile alakalı en az 3 adet resim gereklidir. aksi taktirde konunuz arşive alınacaktır, eksikleri tamamlamanız için 24 saat tanıyorum.

Buna GUI vs eklesen daha güzel olurdu, çok sıradan olmuş ama yeniler için örnek bir çalışma olabilir.

Her yerde var zaten, yinede eline sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl