Minecraft açılmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Funtiçime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 861
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Funtiçime

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
FunCanum
Crackli Minecraft ıbi yarım açmaya çalışıyorum ama prepearing yazıp açılmıyor acaba crakcli olduğu için mi açılmıyor yeni cracklere fix mi geldi lütfen açıklayın yardım edin

bilgisayarından denetim masası gir minecraft kaldır,daha sonrasında çalıştır kısmına %appdata% yaz .minecraft kaldır (texturepack,ekran görüntüsü hepsi silinir. istiyorsan yedek al.)daha sonra aşağıdaki linke tıkla ordan sıfırdan indir.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(Link Açıklamada)

Paylaşmak yasak ise kaldırabilirim.

Abi data yı nasıl yedek alcaz

bilgisayarından denetim masası gir minecraft kaldır,daha sonrasında çalıştır kısmına %appdata% yaz .minecraft kaldır (texturepack,ekran görüntüsü hepsi silinir. istiyorsan yedek al.)daha sonra aşağıdaki linke tıkla ordan sıfırdan indir.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(Link Açıklamada)

datayı nasıl yedeklicez

(Link Açıklamada)

kardeşim bu 1.12.2 ben 1.14.4 dört istiyom

Java 7 var mı bilgisayarında, kontrol eder misin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl