MİNECRAFT AÇILMIYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HadronNetwork

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
38
Minecraft
TheMurderK
Facebook
YAKINDA
X
YAKINDA

Discord:

YAKINDA

arkadaşlar minecraft tım açılmıyor 1.8.9 a giriceğim mavi çubuk doluyor sonuna kadar geliyor ama açılmıyor
sorununu bilen varsa nedir sorunu yazarmısınız ?

arkadaşlar minecraft tım açılmıyor 1.8.9 a giriceğim mavi çubuk doluyor sonuna kadar geliyor ama açılmıyor
sorununu bilen varsa nedir sorunu yazarmısınız ?
Dostum bu sorunu 2 sene önce bizzat ben de yaşadım. Sana yardımcı olmak ve sorunu kökten çözmek için öneriler vereceğim. 1 saatini almaz sorunun çözümü -)

1) Denetim masasından "Minecraft" 'ı ve "Java" 'yı tamamen kaldırın.
2) Daha sonra Windows arama bölümüne %appdata% yazın ve .minecraft klasörünü, içindeki texture pack'ları falan yedekliyip silin. (Texture'leri değil .minecraft klasörünü silin.)

3) Javanın sitesine girip bilgisayarınızın 32bit,64bit olmasına dikkat ederek uygun ve en güncel sürümünü yükleyin ve bilgisayarınıza kurun.
4) Premium hesabınız var ise Minecraft'ın kendi sitesinden, yok ise Titan Launcher gibi başlatıcıları indirin ve kurulumu eksiksiz gerçekleştirin. (Yedeklediğiniz texture'leri "Resourcepacks" klasörüne tekrar atmayı unutmayın"
5) Sorununuz çözülmüş olacaktır :)

*Çözülürse buradan belirtirseniz sevinirim, iyi günler dilerim.

Son düzenleme:
Dostum bu sorunu 2 sene önce bizzat ben de yaşadım. Sana yardımcı olmak ve sorunu kökten çözmek için öneriler vereceğim. 1 saatini almaz sorunun çözümü -)

2) Daha sonra Windows arama bölümüne %appdata% yazın ve .minecraft klasörünü içindeki texture pack'ları falan yedekliyip silin.

3) Javanın sitesine girip bilgisayarınızın 32bit,64bit olmasına dikkat ederek uygun ve en güncel sürümünü yükleyin ve bilgisayarınıza kurun.
4) Premium hesabınız var ise Minecraft'ın kendi sitesinden, yok ise Titan Launcher gibi başlatıcıları indirin ve kurulumu eksiksiz gerçekleştirin. (Yedeklediğiniz texture'leri "Resourcepacks" klasörüne tekrar atmayı unutmayın"

Hemen Deniyorum=)

IDM.png

Bu sürüm iyimi ?

Sorun halen devam ediyor mu? Eğer devam ediyorsa başka alternatif çözümler sunmaya hazırım.

Eğer bilgisayarın 64 bit ise bu sürüm son sürüm. Bunu indirebilirsin :)

2) Daha sonra Windows arama bölümüne %appdata% yazın ve .minecraft klasörünü, içindeki texture pack'ları falan yedekliyip silin. (Texture'leri değil .minecraft klasörünü silin.)

Çok Teşekkür Ederim Açıldı Oyun :) Yeniden Teşekkür Ederim
Beklettiğim İçin ÖzürDilerim İşim Vardı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl