Minecraft Açılmıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Solent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.008
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Solent

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
30
Minecraft
BerkTheDev

Discord:

BerkTheDev#8463

Selamın aleyküm arkadaşlar, bugün sizlerden bir yardım isteyeceğim. Başlıktanda anlayacağınız gibi Minecraft'ım açılmıyor ve bunu bir türlü çözemedim. Olay şimdi, ekran kartımın güncellenmesiyle oldu. Driver Booster programım uyarı verdi. "Ekran Kartınız Güncel Değil." diye, bende güncelledim sonra ekran kartı hata verip sildi. VGA sürücüsünü yükleyip bana geri verdi. Bende geri kalmayıp ekran kartımı internetten tekrar yükledim. Sonra Minecraft'a girmek istedim. Oyun açılıyor sonra MOJANG yazısı gelince (Yanıt Vermiyor) diyor. Java falan herşeyi güncel. Minecraft'ı baştan sona launcherine kadar silip yükledim gene düzelmedi. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

NOT:
Ekran Kartım; Ati Mobility Radeon X1700
RAM; 2,50GB
Sürüm; Windows 7 Ultimate
Java Sürümü; java1.8.0_121 (Kısacası En Günceli)

Hata resmini atarsan yardımcı olabiliriz sana bir resim koy ki arkadaşlarmızı yardımcı olsun

Uyumluluk sorununu Windows 7 basic yapın;sonrasında internetinizi kesip bi girmeyi deneyin oda olmasa java + mc yi %appdata% dan silip,tekrar yükleyin.

Hata resmini atarsan yardımcı olabiliriz sana bir resim koy ki arkadaşlarmızı yardımcı olsun
İyi okuduysan anlayabilirsin, hata yok. Oyun MOJANG yazısında yanıt vermiyor.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu programı indirin ve kurun. İşinize yarayacaktır diye düşünüyorum.
Üstteki link çalışmaz ise
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
linkinden indirin.
Bileşenler zaten yüklü. Diye hata alıyorum.
Uyumluluk sorununu Windows 7 basic yapın;sonrasında internetinizi kesip bi girmeyi deneyin oda olmasa java + mc yi %appdata% dan silip,tekrar yükleyin.
Olmadı Maalesef. Yinede sağolun.

İyi okuduysan anlayabilirsin, hata yok. Oyun MOJANG yazısında yanıt vermiyor.

Bileşenler zaten yüklü. Diye hata alıyorum.

Olmadı Maalesef. Yinede sağolun.
Ekran kartını tamamen kaldırın dediğimi öyle deneyin.
Bunu yapmadan önce Geri Alma Noktası oluşturun.

Hepinize teker teker yardım ettiğiniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar. @smt287 adlı kişi olmasaydı belki düzeltemezdim. Ekran kartını sildim sonra programı açtım gene çalışmadı ama sonra ekran kartını tekrar yükleyince açıldı. Çok teşekkürler.

Sorun çözüldüğüne göre konu kilit, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl