Sol Reklam

Minecraft 2023 Güncel Fiyatları nasıl buluyorsunuz (VDS FALAN PAKETLER OYUNUN KENDİSİ)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

YıldızCraft

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
11
Puanlar
2.255
Yer
Sinop
Minecraft
Mertcan57TR

Discord:

mertcan5734

Minecraft fiyatlarını nasıl buluyorsunuz java edition falan bide sunucu açmak isteyenler için vds paket fiyatlarını falan

Direkt bulmuyorum

Minecraft fiyatlarını nasıl buluyorsunuz java edition falan bide sunucu açmak isteyenler için vds paket fiyatlarını falan
Bu işte uzun süredir olan kişiler zaten fiyatların nasıl olması gerektiğini bilirler, pahalı olup olmadığını anlayabiliyoruz.
Yardım gerekiyorsa yazabilirsin, kazıklanmanı istemem.

Bu işte uzun süredir olan kişiler zaten fiyatların nasıl olması gerektiğini bilirler, pahalı olup olmadığını anlayabiliyoruz.
Yardım gerekiyorsa yazabilirsin, kazıklanmanı istemem.
reis ? ben burda sohbet amaçlı bir konu açtım bilip bilmemeleri beni ilgilendirmiyor düşünceleri neler sohbet amaçlı açtım

reis ? ben burda sohbet amaçlı bir konu açtım bilip bilmemeleri beni ilgilendirmiyor düşünceleri neler sohbet amaçlı açtım
pardon ben yanlış anlamışım brom, buluyorsunuz derken araştırma anlamında anladım

-Minecraft 30 $ Yani açıklamaya gerek varmı sence ya... Yaaaniii.. 25*30 750 yani... almayanlar crackliye devam. Bu zamandan sonra minecraftı kimse almaz.

-Sunucular adeta Canavar. Yani ben niye sadece BASİT bir minecraft sunucusu için CANAVAR bir sunucu alayımki? Biomes o Plenty Gibi aşırı büyük bir biyom jenerasyonu yapan birşey yok... Yani sadece basit bir minecraft. Dünyayı Prechunkloader gibi bir şeyle yükler sonrada bırakırım. (Oyunu zaten çoktan daha önceden genere ettiğinden HAZIR chunk yükleyeceğinden AŞIRI iyi bir performans farkı olucak. )
Yada En iyisi... Verdikleri VDS ile
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yada Minecraft MODLU SUNUCU açarım.

>Minecraft modlu için basit. Koy ortaya CREATE gibi bir mod... Bütün craftları otomatikleştiririm... Gayette keyifli olur o fabrikayı izlemek.

>Space Engineers Doğru düzgün 4 kişi arkadaşla (1 tek kendine alırsan 70, 4 arkadaşa alırsan 100TL hatırlıyorum) bütün yaratıcılığı ortaya koyup Ortada gemi savaştırırım. Hem bütün arkadaşlarla bu konuda aşırı zevk alırız hemde hiç yoktan Türkiyedeki gibi 17 yaşından küçük kardeşlerimizi "İNDİRİMLİ VİP" sistemleriyle kandırıp para kasmam.
Yani sadece para kaybetmiş olurum... Fakat o para ile aldığım niğmetin zevkini tamamıyla çıkarmış olurum.

Yani koskoca Minecrafta 25 euro çok mu gelir :) Ha pardon yanlış ülkedeyim.

Yani koskoca Minecrafta 25 euro çok mu gelir :) Ha pardon yanlış ülkedeyim.
Minecraft adeta fiyatına göre iyi bir oyundu. 25$premiuma vericeğine bedava crackli oynarsın. 25$ GERÇEKTEN Böyle bi oyuna
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ve
alırsın.. Minecrafttaki premiumla "alabileceğin" AHEM cracklidede aynı zevki alabiliyorsun onuda hatırlatayım... Yani bu oyunlara para veririm daha iyi. Hiç yoktan skin deyiştirmek yada hypixele girmekten iyidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!