Minecraft 10. Yıl Haritası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forgean

c'est la vie.
Elmaslar
239
Minecraft
Forgean

Discord:

Forgean#7305

72098

Eğer sık sık Minecraft oyununun bir takipçisi iseniz bu hafta 10. yıl dönümümüzü kutladığımızı bilmelisiniz. Resmen önümüzdeki hafta Minecraft gibi muhteşem bir oyunun 10. yılını kutlayacağız ve hediyelerinizi vermek için hazırız!

Bugün Java ve Bedrock'ta indirebileceğiniz, Blockworks adlı ekibin ücretsiz tema parklı haritasını göreceksiniz. Hayvanat bahçesine, kızıltaş mekanizmalarına ve daha birçok şeye tanık olun. Gizli paskalya yumurtalarını da kaçırmayın.

72105

72106

72108

72109

Bu eşsiz, muhteşem haritayı indirmek için can atıyorsunuzdur.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Veya Minecraft Realms sizde bulunuyor ise, Java Realms içerik kütüphanesinden bulabilirsiniz.

İyi eğlenceler..

Vay be koskoca 10 yıl olmuş zaman ne çabuk geçiyor harita gerçekten efsane olmuş indirip takılacam biraz​

Açıklayıcı ve hoş konu kalemine sağlık (aynı zamanda haritaya :D.) 10 yıl ha? Bayağı olmuş. :yasli:

gayet hoş

Oyuna 1.5.2 sürümünde başladım. Hala 1.8 sürümünden ayrılamadım. Çoğu insanında hala öyle olduğunu düşünüyorum. Koskoca yıllar geçmiş. Açıkçası bu harita içerisinde bir sürü sürümün karışığı var. İncelerken gerçekten çok duygulandım. Bu oyun eskiyen oyunların arasına karışmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl