Minecraft 1.8 Essentials AFK Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Manyak228
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.314
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Manyak228

M.228
Elmaslar
14
Minecraft
Manyak228

Discord:

Mabyak228#05555

Herkese Merhaba Benim serverlarımda olan bir sorun bu öncedende bayağa olmuştu fakat bir türlü çözüm bulamamıştım şimdi novaminecraftın faction plugin paketini kullanıyorum daha önce kullandığım paketlerdede olmuştu bunun nedeni nedir ve nasıl çözerim yardım edebilirseniz çok sevinirim

AFK derken ? AFK olanımı atıyor yoksa yetkililer afk olunca sohbetemi yazıyor

AFK derken ? AFK olanımı atıyor yoksa yetkililer afk olunca sohbetemi yazıyor
hayır afk değilken afk yazısı çıkıyor[DOUBLEPOST=1490722442,1490722333][/DOUBLEPOST]auto-afk: 250 idi 400 yaptım[DOUBLEPOST=1490722633][/DOUBLEPOST]olmadı ilk 250 idi 500 yaptım sonra -1 yaptım aynısı oluyo afkye alıyorum kendimi haraket ediyorum hala afkda kalıyor

hayır afk değilken afk yazısı çıkıyor[DOUBLEPOST=1490722442,1490722333][/DOUBLEPOST]auto-afk: 250 idi 400 yaptım[DOUBLEPOST=1490722633][/DOUBLEPOST]olmadı ilk 250 idi 500 yaptım sonra -1 yaptım aynısı oluyo afkye alıyorum kendimi haraket ediyorum hala afkda kalıyor
Um Öncedende sorun oluştu diyordunuz ,O zamanki essentials jar dosyası ile şuanki aynımı ?

Um Öncedende sorun oluştu diyordunuz ,O zamanki essentials jar dosyası ile şuanki aynımı ?
hayır farklı farklı plugin paketleri paketin ismini veya linkini versem bakarmısınız essentials jar dosyasına

Essentials config.yml girip bu kısımları aşşağıdaki gibi yapınız.
cancel-afk-on-interact: true
cancel-afk-on-move: true

deniyorum[DOUBLEPOST=1490723062,1490722958][/DOUBLEPOST]
ikinizde çok teşekkür ederim oldu konu kilit ne mutlu böyle yardımsever insanlar var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl