Çözüldü Minecraft 1.8 | Crash - Balon Koruma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zergi

Network Dev ()
MinePass
Elmaslar
413
Minecraft
ZergiYT

Discord:

Zergi#9302

image.png

Hepinize selam forum halkı, ben Samet bugün sizlerle son zamanlarda meydana çıkan
Balonsaldırısına deyineceğim.

Balon saldırı bildiğiniz üzere sunucuya girdiğiniz zaman herhangi bir iteme (eşyaya) sağ tıkladığınızda, sunucunun crash vermesini sağlıyor yani bi nevi çökmesini sağlıyor. Bu saldırının ana sürümü 1.7'idi şimdi ise bu saldırıyı geliştiyorlar ve 1.8'e taşımışlar bende araştırıp buldum ve spigotu editledim. Sorunsuz ve açıksız bir şekilde sizlere sunacağım eğer sizin sunucunuzda da böle çökmeler vs . vs oluyorlarsa belki bu saldırıları yapıyorlardır.

Version Sürüm : 1.8 - 1.8.9 ( 1.9 ve üstü bu saldırı çalışmamaktadır )

Nitrado Kullanıyorum Ne Yapacağım?

Arkadaşlar nitrado kullanıyorsanız isterseniz Filezilla'dan yüklü olan craftbukkit veya spigot sürümünüzü silip bu sürümü yükleyebilirsiniz.

Batihost Kullanıyorum Ne Yapacağım?

Arkadaşlar batihost zaten sunucuları genellikle uzak masaüstü veriyor ama nedense girdiğim her serverde bi kaç sunucu hariç bu açık mevcut. [COLOR=rgb(105, 77, 54)]@batihost.com[/COLOR] - Bu sürümü kullanılırsa belki yararlı olur diye düşünüyorum.

Test Sunucum Batihost'ta denedim.

- Komutu yazıyorum -
image.png

- Sunucu'ya crash paketi yolladı diyor -
image.png

- Ve sunucu çöküyor -
image.png

Crash verdiğinde sunucu restart atılana kadar kapalı kalıyor en kötüsüde bu olmalı.
Saldırı'nın linki vermeyeceğim çünkü Balon saldırısı çıktığında birsürü sunucu oyuncu kaybı yaşadı ve Minecraft serverlerini bırakmak zorunda kaldılar.

Herhangi bir sıkıntıda arkadaşlar skype adresimi eklemeyi unutmayın!

A07QC.png
granaus2

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VİRÜS TOTAL
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

minecraft 1.8 koruma, minecraft 1.8 balon koruması, minecraft 1.8 crash, minecraft 1.8 lag, minecraft serverim lag oluyor, minecraft sunucum çöktü

Paylaşımın için teşekkürler.

1. Si güvenlikten ötürü ben olsam şahsen bu jarı kullanmam. Eğer öyle bi saldırının olduğunu düşünüyorsan bunu gerekli yerlere ticket at kapatsınlar. Nitrado ve batıhost 1.7 ninkinde öyle yapmıştı örneğin.

1. Si güvenlikten ötürü ben olsam şahsen bu jarı kullanmam. Eğer öyle bi saldırının olduğunu düşünüyorsan bunu gerekli yerlere ticket at kapatsınlar. Nitrado ve batıhost 1.7 ninkinde öyle yapmıştı örneğin.
Nitrado ve batihosta biz verdik :) Bende diyorum ki sıkıntısı olan alsın bu jarı kullansın.

Nitrado ve batihostu zaten Alpay verdi spigotları kendileri bulmadılar :) Bende diyorum ki sıkıntısı olan alsın bu jarı kullansın.
Bende diyorumki siz paylaşacağınıza güvenilir ellere teslim edin onaylasınlar oyuncu o zaman kullansın.

Spigot'u nasıl düzenlediğini merak ediyorum, protocollere erişemezsin spigotla çünkü o kısmı dmca yedi. Paketlere erişmen için protocollib kullanman gerekiyor. Nasıl ulaştın ? Source'u nereden temin ettin ?

plugin veya script ile komutlari engeledigimiz zaman sorun çözülüyor zaten ek olarak paperspigot kurmaya gerek yok sanki ?

Kardeşim Balon koruması kesin oluyo demi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl