Bulundu MİNECRAFT 1.8.9 WEAPONS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Swearky_

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Minecraft
Swearky_

Discord:

! Swearky

Gençler ben silah yapacağım, silahın bağzı skilleri hazır, ben skill menüsü yapmak istiyorum nasıl yapabilirim ? Mesela silah elimdeyken "E"'ye bastığımda envanterin üstünde skilleri seçme olsun. Nasıl yapacağım bilen var mı ? Birde silahı atınca gerçekçi bir şekilde düşmesini nasıl yapacağım.

Not : 4 Tane skill buyonu var. O skill botununa basınca 3-4 özellik gelicek. Sağ-Tık, Sol-Tık, Shift Sağ-Tık fln. Birisinde dediğime benzer silah varsada atabilir. Özelliğe gerek yok sadece skill seçme ve atınca gerçekçi item özelliği.

Discord : ! Swearky#1916

Dostum bu skript ile yapıla bilen birşey olduğunu zannetmiyorum, bu özellikler genelde clientlerde olur.

Gençler ben silah yapacağım, silahın bağzı skilleri hazır, ben skill menüsü yapmak istiyorum nasıl yapabilirim ? Mesela silah elimdeyken "E"'ye bastığımda envanterin üstünde skilleri seçme olsun. Nasıl yapacağım bilen var mı ? Birde silahı atınca gerçekçi bir şekilde düşmesini nasıl yapacağım.

Not : 4 Tane skill buyonu var. O skill botununa basınca 3-4 özellik gelicek. Sağ-Tık, Sol-Tık, Shift Sağ-Tık fln. Birisinde dediğime benzer silah varsada atabilir. Özelliğe gerek yok sadece skill seçme ve atınca gerçekçi item özelliği.

Discord : ! Swearky#1916
Öncelikle istediğiniz şey çok detaylı, bunu forumda bulunan bir skriptere veya javacıya yaptırmalısınız. Eğer skiller hazır ve komut ile çalışıyor ise, DeluxeMenus plugini ile bir komutla hepsini bir araya toplayabilirsiniz. Onun harici E'ye basıldığında o menünün açılması veya silahın yere atınca gerçekçi düşmesi CLİENT ile yapılıyor. Sunucunuza ait bir client yaptırmalısınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl