★-♛-★ Minecraft 1.8 - 1.9 Skyblock Plugin Paketi Ve Harita ★-♛-★

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BobuncoTR

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
18
Merhaba Değerli Forum Üyeleri ;
Öncelikle Gereksiz Yere Lütfen Meşgul Etmeyiniz , İlgilenenler Olursa Video'da Detaylı Gösterdim. Bolca Skript Vardır. Video'nun Sonunda Gerekli İletişim Yerleri Mevcuttur.

Eğer Paketi Biryerden Almadıysanız Gayet Güzel Olmuş. eklentiler harika çok bayıldım.

satıyormusunuzx paylascakmısınz
?[DOUBLEPOST=1495991977,1495991717][/DOUBLEPOST]Çoğu özelliği Oyunbaz Network sunucusundan özenmissniz ama hoş olmuş. (Mapınızde alıntı bi serverda gormustum)

Faction Paketi'de Beklerim...

Zaten harita'yı yanında veriyorum. Plugin paketi ana unsur. Satmayı düşünüyorum oyunbaznw'de var doğrudur ama sonuç olarak ben birisinden yardım olarak yazdım skripti.

Zaten harita'yı yanında veriyorum. Plugin paketi ana unsur. Satmayı düşünüyorum oyunbaznw'de var doğrudur ama sonuç olarak ben birisinden yardım olarak yazdım skripti.
link ?[DOUBLEPOST=1495997945,1495997912][/DOUBLEPOST]
link ?

sunucuyu satıcakmısınız? satıcaksanız kaç paraya? yoksa paylascakmısınız?

Arkadaşlar gerekli bilgiler video'nun sonunda mevcut skype üzerinden konuşabiliriz.

Lütfen Dikkat Onaylı Satıcı Tagı Alması Gerekmiyormu Satış İcin Yetkililer ?

Merhaba @hüseyin @Hai İzin Aldınız Mı ? Yoksa Konu Kaldırılcaktır ! İyi Forumlar

Son düzenleme:
Paketi satın aldım. Herhangi bir dolandıcılığını görmedim.

Paketi tek kişiye yani bana sattı konu kilitlenebilir.

İyi forumlar.

Konu paket satıldığına göre ve dahada alıcı almayacağına göre Kilit ve Arşivdir iyi forum dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl