Çözüldü Minecraft 1.21 için AFK Client

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TeacVern
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.011
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TeacVern

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
TeacVern

Discord:

teacvern_25

Evet Selam Dostlar ,belki aranızda bilenler vardır MineFlayer kullanarak mcc client in yaptıklarını yaptırmak istiyorum ben fakat java bilgim sıfır yapay zeka ile sadece lobiye girişe kadar gelebiliyorum bir sunucuda belirli bir sunucu ismi yok tabi ki de fakat birde şu durum mevcut MrKinau adlı Github kullanıcısı Fishhing bot ile 1.21.11 desteğini sunuyor balık kısmını kapatıp afk bırakabiliyoruz fakat benim istediğim durum şu Gui tıklamalarını yapabilicek aslında bir nevi makro gibi durum bildiğiniz gibi Farmer npc son dönemde meşhur olmaya başladı ve eski tip işte belirli zamanda /sellall falan yapınca itemler envantere geldiği için satılıyordu zaten ama çiftçi de durum farklı (en azından bence kısmı bu) işte neyse MrKinau gibi Gui sistemli konsol bize Slot İd lerini okuyacak ve veyahut belirli bir sıra yapıp tekrarlamalı şekilde işte klasik oto sell mantığı ya

Selam! Bunun gibi bir şey mi arıyorsun?

1765910863487.webp

1765914999299.webp
onun aradığı şöyle birşey oto satış yapacak her haltı yapacak köleler :D

bu hangi bot sistemi la güzelmiş d:
Kendi sistemim. Envanter Yönetimi, Otomatik Yeniden Bağlanma, Otomatik Yemek Yeme, Otomatik Mesaj/Komut Kullanma, Otomatik Blok Kırma, Otomatik Yaratık Öldürme, Otomatik Balık Tutma, Anti-AFK, Web Panelden Oyun İçi Görüntü gibi bir çok özellik bulunuyor. Kullanıcılar kendilerine göre bu özellikleri konfigüre edebiliyor.

Evet Selam Dostlar ,belki aranızda bilenler vardır MineFlayer kullanarak mcc client in yaptıklarını yaptırmak istiyorum ben fakat java bilgim sıfır yapay zeka ile sadece lobiye girişe kadar gelebiliyorum bir sunucuda belirli bir sunucu ismi yok tabi ki de fakat birde şu durum mevcut MrKinau adlı Github kullanıcısı Fishhing bot ile 1.21.11 desteğini sunuyor balık kısmını kapatıp afk bırakabiliyoruz fakat benim istediğim durum şu Gui tıklamalarını yapabilicek aslında bir nevi makro gibi durum bildiğiniz gibi Farmer npc son dönemde meşhur olmaya başladı ve eski tip işte belirli zamanda /sellall falan yapınca itemler envantere geldiği için satılıyordu zaten ama çiftçi de durum farklı (en azından bence kısmı bu) işte neyse MrKinau gibi Gui sistemli konsol bize Slot İd lerini okuyacak ve veyahut belirli bir sıra yapıp tekrarlamalı şekilde işte klasik oto sell mantığı ya
ah evet... "Oyunu oynamadan kazanç elde etmek istiyorum"

2025'in minecraftçıları gerçekten kalp kırıyor. Güven bana... Normal sunucuları bırak ve güzel bi mod paketi ara. Sunucular sadece zaman kaybı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl