Haber Minecraft 1.20 güncellemesi; Yeni canlılar anketi! Minecraft'ın hikayesi açığa mı çıkıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clipsocore

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
55

sdfsdf.png
Selamlar MC-TR Forum Sakinleri!

Şu anda Minecraft 1.20 güncellemesi gizli tutuluyor. Bununla birlikte, yavaş yavaş ortaya çıkan sızıntı ve tanıtımlar birçok sosyal medya ortamında tartışılıyor.

Şimdiye kadar bir sonraki güncelleme hakkında bilinen her şey burada.

maxresdefault.jpg

Karşınızda Yeni Canlı Oylaması!

Canlı etkinliğin bir diğer heyecan verici özelliği olan canlı oylaması, tanıtım videosunda ortaya çıktı. Mojang, uzun yıllardır topluluğa, mob oylaması yoluyla bir sonraki güncellemeye hangi özelliğin ekleneceği konusunda bir anket hazırlıyor.

Ancak, önceki tüm mafya oylamasından farklı olarak, bu oylama Twitter'da yapılmayacak. Bu sefer Mojang yenilik yapıyor ve sadece oyunu satın alanlar istemci üzerinden yeni moblara oy verebilicek.

wqeqweqwe.png

Minecraft 1.20 Güncellemesinde Büyük ihtimalle yer alacak bazı özellikler!
(görüntüler temsilidir)

Mojang yeni özelliklerden bahsetmemiş olsa da Bedrock Edition'daki izleyici modu, Bedrock, Bundles ve daha fazlası için yeni bir ana menü kullanıcı arayüzünün bir sonraki güncelleme ile eklenmesi bekleniyor.

Bu özellikler, önizleme yapılarında tamamlanmış ve cilalanmış göründükleri için büyük olasılıkla bir sonraki güncellemede piyasaya sürülecek.

Arkeoloji 1.17den beri erteleniyor ancak bu güncelleme ile gelebilme ihtimali taşıyor.

Konuya elmas bırakarak beni destekleyebilirsiniz!

Güzel bir hikaye duymak için elim ayağım titriyor artık

hepsi çok güzel

moblar gayet iyi ve güzel

Güncellemenin Haziran ayında yayınlanacağı söyleniyor.

çokk tatlı duruyorr

Minecraft kendini çok geliştirdi.

1.20 güncellemesini çok beğendim şahsen artık yavaş yavaş bir hikayesi oluyor oyunun

Minecraft 1.20 güncellemesi hakkında heyecanlıyım! Minecraft topluluğu için gerçekten heyecan verici bir dönem olacak gibi görünüyor.

1.20 heyecan verici bir sürüm olacak gibi duruyor fakat bir noktada endişelenmeme sebep oluyor. Oyunun genel doğası artık farklı bir şekil almaya başladı. Mağara güncellemesi gibi. Bu az biraz endişelendirici ama diğer taraftan bakarsak oyunun gelişmesi ve yeni bir doğaya sahip olmamız oyunun hikayesi ve işleyişi açısından muazzam.

Microsoft kendini her geçen gün geliştiriyor, yenilikler çok iyi ama tek sıkıntı bilgisayarı kötü olanlar için kötü bir haber her güncellemede sistem özellikleri artıyor.

ben daha 1.19 oynamaya vakit bulamamışken 1.20 çıkıyor vay be başarılı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl