MİNECRAFT 1.18 SUNUCU HOSTİNG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahmeetmish

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0

Discord:

ahmeetmish'#0888

Merhabalar, öncelikle lafı uzatmadan direkt konuya gireyim..

Minecraft 1.18.2 Sunucu açmayı düşünüyorum, içersinde yaklaşık 30 plugin ve +15 20 oyuncu olacak.

Bunun için nasıl bir sunucu(islemci ram vs.) ve hangi hosting firmasını tercih etmem lazım. (Çok fazla sorun ve Ping vs. yaşamayacağım hosting olursa mutlu olurum.)

Önerileriniz nelerdir?

@Önem Bilişim tavsiye ederim hocam Ryzen 9 fiyatları biraz pahalı ama performansı çok sağlam

Hocam peki şuan da sitede Oyun Sunucuları kısmından Minecraft Serverlara bakıyorum da "Ryzen 9 3900x & 6GB RAM" bu bahsettiğim istekleri karşılar mı?
Hocam Batihost 7-8 yıllık firma, batihosttan alın deneyimli bir firma hemde

Hocam peki şuan da sitede Oyun Sunucuları kısmından Minecraft Serverlara bakıyorum da "Ryzen 9 3900x & 6GB RAM" bu bahsettiğim istekleri karşılar mı?
Discord üzerinden veya canlı destek üzerinden ulaşırsanız yardımcı olacaklardır.

Önerim, Goveri veya Hostlayıcı olacaktır. Hizmetleri kaliteli ve fiyatları gayet uygun.

Yalnızca deneyim değil güvenilirlik de buna dahil sizinle uğraşmak istemiyorum ''Tamam tamam öyledir''
Hocam Batihost 7-8 yıllık firma, batihosttan alın deneyimli bir firma hemde
Batihost kullanmak pişmanlıktır. Destek ekipleri sadece para kazanmak için bu işi yapıyor keza yöneticileride aynı şekilde. Sorunla ilgilenmeleri bir sebep, sadece zaman geçiyorlar. Bu işleri çok bilmiyen yayıncı bir arkadaşım batihosttan 8gb ryzen5 3600x bir vds satın almıştı ve vds de durmadan sorun çıkıyordu. Desteğe yazdı ama çok iyi bir sonuç vermediler. Batihostun port ayarları ve kendi sunucu yönetim panelide ayriyetten iğrenç.

Bu firmaların ikiside veri ihlali yaşadı, hacklendi güven problemi açısından bilmiyorum.
vCenter kullanan neredeyse bütün firmalar hacklendi. Sizin bahsettiğiniz Önem Bilişim'de vCenter kullanıyorsa. İleriki zamanda onlarda hacklenebilir. Her zaman her yer her şekilde hacklenebilir. Bunun güvencesini kimse veremez. Bir ülkeyi bir çocuk bile hackleyebilirken, onlarca kişi bir firmayı hacklemesi şaşırılacak bir şey değil. Bizim müşteri olarak kullandığımız üründe kişisel bilgililere olabildiğince çok az yer vermek.

vCenter kullanan neredeyse bütün firmalar hacklendi. Sizin bahsettiğiniz Önem Bilişim'de vCenter kullanıyorsa. İleriki zamanda onlarda hacklenebilir. Her zaman her yer her şekilde hacklenebilir. Bunun güvencesini kimse veremez. Bir ülkeyi bir çocuk bile hackleyebilirken, onlarca kişi bir firmayı hacklemesi şaşırılacak bir şey değil. Bizim müşteri olarak kullandığımız üründe kişisel bilgililere olabildiğince çok az yer vermek.
vCenter kullanmıyorlar, çoğu firma kendi makinesi yani kendi yönetimindeki makine olmadığı için hacklendi.
vCenter kullanıyorlardı hata fixlenmişti fakat çoğu kişi bu durumu aldırmadı ve sürümü güncellemedi.

7-8 yıllık olunca deneyimli olunmuyor, deneyim yıla bakılsaydı....

7-8 yıllık olunca deneyimli olunur hocam sanırım siz kaliteden bahsediyorsunuz, evet eski olunca kalite olmuyor ama eski olunca deneyimli/tecrübeli olabiliyorsunuz.

Oculeth'i öneririm hocam, hem desteği hızlı hem de makineleri çok kaliteli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl