Çözüldü Minecraft 1.14.3 Açılmıyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Slameko551

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Slameko551

Discord:

Slameko551#2641

Merhabalar son 2 gündür minecraft'ımı çalıştırıyorum ve yüklemenin sonlarında crash veriyor. Verdigi hatada texture hatasına benzer bişey diyor ama minecraftın orjinal texture packini kullanıyorum .minecraft dosyasını silip minecraftı yeniden açtım internetden dosyalarını indirdikden sonra yine aynı hatayı verdi lütfen yardım edin arkadaşlar.

crash report'a bakabilirsiniz

Ekli dosyalar

Windows 10 mu? Crackli? Java 8 mi kullanıyorsun?

Windows 10 Home Orjinal Java son sürüm

Merhabalar son 2 gündür minecraft'ımı çalıştırıyorum ve yüklemenin sonlarında crash veriyor. Verdigi hatada texture hatasına benzer bişey diyor ama minecraftın orjinal texture packini kullanıyorum .minecraft dosyasını silip minecraftı yeniden açtım internetden dosyalarını indirdikden sonra yine aynı hatayı verdi lütfen yardım edin arkadaşlar.

crash report'a bakabilirsiniz

Oyuna daha önceden hiç ram vs. verdiniz mi? Yada vermeyi denediniz mi? ( Bu arada bilgisayar Windows 8.1 olarak geçiyor. )

Hayır 1 senedir aynı sistem ile oynuyorum

Buna benzer bir hata bende alıyordum bir sıralar. DriverBooster indirip ekran kartını falan güncelle.

Sanırım minecraft'ın texturelarını değiştirdikleri için oluyor olabilir.
.minecraft dosyanın içerisinden libraries, assets ve resourcepacks klasörlerini sil ve oyunu açmayı dene eğer resourcepack kullanıyorsan onları bi yere kaydetmeyi unutma.

Hepinize Çok Teşekkürler Arkadaşlar Sorununun Kaynagı Ekran Kartımın Güncel Olmamasıymış Yardımlarınız İçin Saolun İyi Günler.

Hepinize Çok Teşekkürler Arkadaşlar Sorununun Kaynagı Ekran Kartımın Güncel Olmamasıymış Yardımlarınız İçin Saolun İyi Günler.
Dediğim doğru çıkmış sanırım :D İyi günler dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl