Paylaşım Minecraft 1.12.2 Hub Lobi Tamamen Ücretsiz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

dreddiniz

Ziyaretçi
Merhaba MC-TR Forum üyeleri
Bugün sizlere STMProject BT ile yapmış olduğumuz bir hub lobi haritasını sizlerle ücretsiz olarak paylaşacağız.
Daha fazla bilgi için discord: xdredd.#1810 üzerinden ulaşabilirsiniz.

Harita Görselleri ve İndirme Linki
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VirüsTotal

Ekli dosyalar

• screenshot 1.png
    screenshot 1.png
    2,3 MB · Görüntüleme: 171
  • screenshot 2.png
    screenshot 2.png
    2 MB · Görüntüleme: 172
  • screenshot3.png
    screenshot3.png
    2,3 MB · Görüntüleme: 158
Merhabalar Paylaştığım yazıda discord ismim x-d içerdiği için emoji olmuş kusura bakmayın profilimde mevcut oradan ulaşabilirsiniz ^^

Gerçekten emek harcanan başarılı bir Hub lobi haritası olmuş ki şahsen çok beğendim. Elinize, emeğinize ve çabanıza sağlık :)

Güzel harita. Başarılar dilerim. :evet:

Haritalar çok güzel olmuş. Sanırım ortaçağı konu alarak yapmışsın. Modern değil. Ben böyle haritaları çok seviyorum. Gerçekçi haritalar. Diğerlerinde resmen her yerde pixel art oluyor. Harita karmakarışık oluyor. Böyle haritalar gerçekten çok güzel. <3

Haritalar çok güzel olmuş. Sanırım ortaçağı konu alarak yapmışsın. Modern değil. Ben böyle haritaları çok seviyorum. Gerçekçi haritalar. Diğerlerinde resmen her yerde pixel art oluyor. Harita karmakarışık oluyor. Böyle haritalar gerçekten çok güzel. <3
Teşekkur ederim fakat mapi ben değil takım arkadaşım ile beraber yaptık kısacası STMProject e ait bir harita çok teşekkürler değerli yorumun için

Ben bunun için bir lobi paketi yapayım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl