Minecon Cape Bilet Alma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KrishCips
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.163

KrishCips

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
KrishCips
Selam arkadaşlar.
Çoğumuz yabancı kişilerde Minecon Cape denilen pelerinleri görürüz.
Kimisi bunu mod kullanarak yapıyor. Bu Minecon Cape alnak için her yıl düzenlenen event/buluşma noktasınaa gidip bilet alınıyor. Bilet alınca oyun isminizide veriyorsunuz ve en geç 1 gün pelerininiz aktif oluyormuş.

Asıl sorun şu;
Biz Türkiyedeyiz ve nerdeyse hiç birimiz o minecon buluşmasına gidemeyeceğiz. Minecon hakkında büyük bir bilgi sahibi bi el atabilir mi?

Soru1: Intenret üzerinde minecon bileti nasıl alabiliriz?

Soru2: Yabancı forumlarda veya sitelerdeki satılan 70-80$'lık sınırlı sayıda pelerin sitelerinden pelerin alsak aktif olur mu?

Soru3: Aramızda Minecon pelerin sahibi olan var mı?

Soru4: Minecon buluşmasına gitmeyerek oturduğumuz yerden nasıl cape alırız?

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN HERKES BİLGİ SAHİBİ OLSUN.

Bende bi pelerin istiyrem :( ama minecon pelerini değil kendim tasarladığım pelerşin, bazılarında görüyorum adam şekil şukul bişe yapmış örn türk bayrağı yada piramit vs. benimde olsa keşşşke :D
beleş var fakat onlar için mod kurmak gerekiyor + sadece o modu kullananlar görebilecek, o zaman pelerinimin anlamı kalmazki :D
Doğru. Ne amlamı kalıcak. Mesela 2013 pelerinini çok istiyorum. Bir türk satsa 500tl cekmeye bile hazırım. O derece hayranım bu capelere.

Minecon capeleri gerçekten harika fakat buna ulaşmak bizim için biraz zor. Eğer pelerin istiyorsan Minecon cape yerine Optifine'nın kendi sitesinden 10 dolara cape alabilirsin. Optifine kullanan herkesde gözüküyor , bende var memnunum istediğim gibi değiştirebiliyorum.

Minecon capeleri gerçekten harika fakat buna ulaşmak bizim için biraz zor. Eğer pelerin istiyorsan Minecon cape yerine Optifine'nın kendi sitesinden 10 dolara cape alabilirsin. Optifine kullanan herkesde gözüküyor , bende var memnunum istediğim gibi değiştirebiliyorum.
Optifine capem var. Lakin memnun değilim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl