Mr_BlackEye
Premium Üye
Dediğim gibi konu tasarımı @IYusuf_DemirI tarafından yapıldı. Ve öyle bir benzerlik çok göremedim.Konu Diğer Sunucularınkine bEnzemişAma Emeğinize Sağlık Güzel Olmuş Sunucuya Bakma Fısratım Olmadı
Dediğim gibi konu tasarımı @IYusuf_DemirI tarafından yapıldı. Ve öyle bir benzerlik çok göremedim.Konu Diğer Sunucularınkine bEnzemişAma Emeğinize Sağlık Güzel Olmuş Sunucuya Bakma Fısratım Olmadı
Teşekkürler. Ama maalesef bu tarzın karşılığını alamıyoruz.Artık OPSkyBlock kavramını bitirmeliyiz oyuncular emek ne demek bilmeli ve en azından bir amaç için oynamalı başlangıçta her şey verildikten sonra SkyBlock kavramının çok daha dışına çıkıyor. Bu yüzden klasik olmanız ve emek olmanız hoşuma gitti.
TeşekkürlerKonu Tasarımı Ve Server Güzel Elinize Sağlık
Size bir tavsiye vermek istiyorum. Bir süre sunucu gelişinceye kadar siteden kayıt modunu deaktif ediniz. Oyuncular siteden kayıt olmaya üşeniyorlar daha sonra yeniden aktif edebilirsiniz.Teşekkürler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Güncel ++
Sunucu için en iyi bot engeli bu yüzden oyun içi kayıt yapmıyorum. Çünkü yeni nesil bot saldırılarında kayıtta oluyorlar.Size bir tavsiye vermek istiyorum. Bir süre sunucu gelişinceye kadar siteden kayıt modunu deaktif ediniz. Oyuncular siteden kayıt olmaya üşeniyorlar daha sonra yeniden aktif edebilirsiniz.
Teşekkürler.Konu tasarımı ve sunucu son derece güzel fakat sunucu hakkında daha çok görsel eklemeniz iyi olacaktır. Başarılar
Teşekkürler.Gayet güzel konu tasarımı ve yapılar başarılar.
Teşekkürler.Konu tasarımı ve sunucu son derece güzel fakat sunucu hakkında daha çok görsel eklemeniz iyi olacaktır. Başarılar
Teşekkürler.Gayet güzel konu tasarımı ve yapılar başarılar.
Maalesef o kişi ben değilim.Çok ama çok iyi hatırlıyorum. Sizmiydiniz bilemiyorum ama bu isimde bir sunucuya skripter olarak girmiştim. bir yetkili daha vardı xArjaAbi sanırım Güzel bi sunucuydu. ancak siz askere gitme nedeniyle kapatmıştınız sanırım. umarım doğru isimde sunucudur söylediklerim
Teşekkürler.
Sunucunuzu beğendim başarılar!
Teşekkürler.Güzelmiş sunucunuz
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!