Mine of Legends Konu Tasarımı | ErenRHN

ErenRHN

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
57
Minecraft
ErenRHN

Discord:

Kaptan Mosey#8426

Merhaba! Ben Eren. Geçen günlerde ilk konu tasarımı denemem olarak "Semel"i forumda paylaşmıştım. Bugün de "Mine of Legends" adlı sunucu için yaptığım konu tasarımı çalışmamı paylaşıyorum.
Eleştirilere açığım, yorumlarınızı bekliyorum.

Mine of Legends Giriş2.jpg

Mine of Legends Sistem.jpg
Mine of Legends Yetkililer.jpg
Mine of Legends Sistemler Ayrıntılı.jpg
Mine of Legends Görseller.jpg

Son düzenleme:
Yani, güzel olmuş eline sağlık

Bilmiyorum kimin ortağı ama gerçekten güzel çalışma (:

Sizi seçtiğim için pişman değilim emek verdiğin için teşekkür ederim yeni işlerde görüşmek umuduyla :)

Fontlar geliştirilmeli.​

Iconlar birbiri ile uyumsuz. Aynı zamanda rig de uymamış. Fontları pek beğenmedim. Metalimsi layer stilide yakışmamış. Yapısal olarak biraz daha düz renkler ve minimal şeyler tercih etmelisin bence. Arayada ufak tefek gradientlar serpiştirirsen hoş durabilir. Eğer psd dosyasını özelden atarsan ufak tefek dokunuşlar yapıp anlaman için sana yardım edebilirim. Eğer güvenmiyorum dersende hiç sıkıntı yok benim için.

Açıkçası aman amanlık bir tasarım olmamış ancak kötüde olduğunu söylemem. Günümüzün şartlarına uygun olan bir tasarım çalışması olmuş ?

Iconlar birbiri ile uyumsuz. Aynı zamanda rig de uymamış. Fontları pek beğenmedim. Metalimsi layer stilide yakışmamış. Yapısal olarak biraz daha düz renkler ve minimal şeyler tercih etmelisin bence. Arayada ufak tefek gradientlar serpiştirirsen hoş durabilir. Eğer psd dosyasını özelden atarsan ufak tefek dokunuşlar yapıp anlaman için sana yardım edebilirim. Eğer güvenmiyorum dersende hiç sıkıntı yok benim için.

Memnun olurum,Discord'dan arkadaşlık isteği gönderdim.

Açıkçası aman amanlık bir tasarım olmamış ancak kötüde olduğunu söylemem. Günümüzün şartlarına uygun olan bir tasarım çalışması olmuş ?

Teşekkür ederim değerli yorumunuz için

Fontlar bazı yerlerde güze durmuş ama her yere aynı fontu kullanırsan güzel gözükmez

Güzel bir çalışma olmuş, hoşuma gitti, eline sağlık. :<3:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl