Tanıtım Minator | Aklınızı Okuyan Eklenti!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Violet Evergarden

From bottom of my heart "I Love You"
Elmaslar
702

Discord:

Violet Evergarden#9379

3363330ec2333a77e9308188097990c84a364513.png

neiseyarar.png

Bu eklenti cidden Minecraft'ın sınırlarını zorluyor.Eklenti aynı Akinatör gibi sizin aklınızdan tuttuğunuz karakteri tahmin etmeye çalışıyor.
Akinatör kadar başarılı olduğu tartışılır ama benim denememde %75 doğru biliyor.Ayrıca eklenti tamamen ücretsiz.

avantaj.png

Değiştirilebilir dil dosyası.
Tamamen düzenlenebilir eklenti.
Kolay kullanım.
Otomatik güncelleme uyarısı.
Neredeyse bütün ünlüleri bulabiliyor.

komut.png

/minator - Aklınızdakini tahmin eder.Aynı Akinatördeki gibi size sorular sorar ve sizde cevaplarsınız.

gorselelr.png

2020-04-02_11.39.12.png

2020-04-02_10.57.54.png

2020-04-02_10.57.29.png
2020-04-02_10.56.28.png

2020-04-02_12.04.42.png

indir.png

Eklenti tamamen ücretsizdir.İndirmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyalar

• yetkiler.png
    yetkiler.png
    46,5 KB · Görüntüleme: 84
Güzel bi eklenti paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler

Eğlenceliye benziyor.. :enteresan:

Güzel eklenti fakat bir süreden sonra sıkar.​

İddiali olmuş denemeye değer.Eline sağlık.

Hepimizin alışmış olduğu sıradan eklentilerin yanı sıra ilginç bir eklenti olmuş ki özellikle de canımızın sıkıldığı zamanlarda çok iş görür ;) <3

Güzel bi eklentiye benziyor. Eline sağlık

Yeni nesil sunuculara eğlence oyunu niyetine eklenebilir eklentiyi beğendim tanıtım hoş elinize sağlık.​

Kullanılası bir eklenti. Paylaşım için teşekkürler.

Türkçe dil dosyasını paylaşsan daha da güzel olurdu. Eline sağlık bilgilendirme için

Sunucusuna eğlenceli birşeyler eklemek isteyenler için güzel bir plugin olmuş. Güzel bir tanıtım olmuş emeğine sağlık :)

Akinatör gibi bir yapay zekayı oyuna aktarıp doğru bir şekilde tahmin etmesini sağlamak gerçekten kolay bir şey değil. Bu tür yaratıcı fikirlerin oyun ve Minecraft dünyasında her zaman yeri olmuştur. Bu güzel tanıtımı bize yapan arkadaşımıza ve eklentiyi yapan arkadaşımıza ayrı ayrı teşekkür etmeliyiz.

Eklenti hoşuma gitti. Teşekkürler eklenti ve konu için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl