Bulundu Mimar Aranıyor (Ücretli Çalışma)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İlhanYlmz

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
38
Minecraft
w0in

Discord:

w0in

Merhaba Minecraft topluluğu,

Projelerimiz için profesyonel bir mimar arayışındayız. Aşağıda aradığımız kriterleri ve beklentilerimizi bulabilirsiniz:

Aradığımız Özellikler:​

1. Yaş: Minimum 17 yaşında olmak.
  2. Portfolyo: Yaptığınız işleri içeren detaylı ve düzgün bir portfolyo paylaşmanız şart. ("Ben bu işte iyiyim" tarzı mesajlar dikkate alınmayacaktır.)
  3. Ücret: Yapılacak işe göre ücret belirlenecektir. Saçma sapan fiyat teklifleri ile gelmeyin.
  4. Gizlilik: Yapılan işlerden başkalarına bahsetmek kesinlikle yasaktır. Bu konuda hassasız.
  5. Profesyonellik: Sunucu temasına uygun, talimatlarımızı anlayarak entegre edebilecek bir mimar arıyoruz.

Avantajlar:​

• Yaratıcı Özgürlük: Sunucu konseptimize uygun olduğu sürece yaratıcılığınızı sergileyebilirsiniz.
  • Uzun Vadeli İşbirliği: İyi bir iş çıkardığınız takdirde sizinle devamlı çalışmak isteriz.
Başvuru yapmak isteyenler portfolyolarını yada kısa bir kendi hakkında metnini özel mesaj yoluyla gönderebilirler. (Sadece Discord)

Not: Gereksinimlerimize uygun olmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Teşekkürler,
discord: w0in

ne sunucusu olacaktı göremedim

ne sunucusu olacaktı göremedim
mimari yeteneğine güvenenler zaten dm üzerinden yazıyor yazabilir hala devam ediyor yarına kadar bekliyoruz
Sunucu yada proje hakkında bilgi veremem

mimar bulunmuştur konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl