MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ ADAY BELİRLEME SINAVI DENEY

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MustafaSZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 227
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MustafaSZ

Artemis Studio • DonutPVP
Premium
Yasaklandı
Elmaslar
155
Minecraft
yakurastype
Selamun aleyküm, bildiğiniz üzere veya bilip bilmek istemediğiniz üzere yarın MSÜ sınavı var. Bende sınava gireceklerden bir tanesiyim.
Normalde sınava hazırlanacaktım denemeler, kitaplar vb aldım ancak daha sonradan MSÜ ve TYT için kararlarımı değiştirdim ve sınava hazırlanmadım.
Dünse aklıma birşey geldi ve 2 gün boyunca full performans ne yapabileceğimi test etmek istedim ve dün sabah 21.02.2025 06:00'da full odak çalışmaya başladım.
Meslek lisesi mezunuyum ve temel alt yapım yok. Yani elde sıfır var. İlk öncelikle nasıl çalışacağıma karar verdim ve aşşağıdaki kanalları buldum anlatımları güzele benzediği için hızlısından playlistlere başladım.
Dil bilgisi için, Aker KARTAL
Paragraf için, Deniz Hoca
Matematik için, Rehber Matematik
Sosyal zart zurt için Playlistler buldum RANDOM

Full performans alacağımız için kendimi ilk öncelikle 1.5x 2.0x ve ardından özel eklenti ile youtubea ekleyebildiğimiz 2.5x video hızlarına alıştırdım.
ve dil bilgisi ile yola çıkarak hafif not alarak sağlam bir çalışma yaptık ve güzelinden bir MSÜ temeli attığımı düşünüyorum.

21.02.2025 17.xx saatlerine dil bilgisini bitirdim ve 6 ay önce aldığım 345 Paragraf + deniz hoca açıp 150'ye yakın soru hüplettim. ve paragraf taktiklerini halletmeye çalıştım.
vaktim az olduğu için uykudan kısıp 21.02.2025 22.xx gibi Temel Matematik kampı Rehber Matematiğin açıp direkt içeriye daldım. Zart Zurt derken kafam kömür madenine döndü ve 22.02.2025 01.xx saatlerinde 1 saat uyuma niyeti ile hafif uyudum ancak uyanamayıp 22.02.2025 03.xx de kalktım ve Temel matematikte total 7 konu hüpletip matematiği saldım. Ardından arkadasımın malmısın problemlerden 10 soru çıkıyor demesiyle problem kampına atladım ve 2 saat yedim yuttum baba 22.02.2025 05.xx'de saldım baba vurdum aşşa.

Sosyale giriştim araştırdım 10 saatte bitirirsin dediler oturdum başına temel konulardan yaladım yuttum 22.02.2025 11.xx'de saldım ve 3 saat uyumak üzere yattım ve 22.02.2025 15.xx'de kalktım. Fen muhabbetlerine hiç girmeden salladım geçtim 4 ay önce aldığım MSÜ 5Lİ DENEME FREKANS DENEMESİ serisinden 3 el deneme vurdum saat 22.02.2025 20.00 oldu. kendimi kötü hissettiğim için çalışmayı sonlandırdım ve en son çalışın denilen 3 çerez matematik konusunu çalışmaya başladım. ve bitirdim.

Anlık olarak saat 22.2.2025 22.03 ve çalışmam sonlandı. şimdi yatacağım ve 9da kalkıp MSÜ'ye ALPKENT MAH 1022SK. NO:5 TORBALI'da giricem.
neler çıkacak ortaya görücez. açıkcası izlediğim tüm videolar yarım yamalak olduğu için kendimi gram hazır hissetmiyorum ama en azından deneyelim.
Yarın MSÜ'ye giren herkese başarılar.

Zamanında hazırlık yapamadığını düşünsen de son iki günün boyunca gösterdiğin çaba çok değerli hiç bir şeyden pişman olma, her şey bir deneyim ve bu süreçte kazandıkların seni bir adım daha ileriye taşıyacak. Yarın MSÜ sınavında şansın bol olsun umarım istediğin sonuçları alırsın.

Başarılar

Başarılar.

Türkçe fulle yakın sosyal yarı yarı, matematik fen 0.
2 gün için iyi bence..

Cevap anahtarı yayınlanmış, Türkçe 1 yanlış 2 boş 37 doğru, sosyal 20 doğru 2 yanlış 3 boş, matematik fen full boş.

Cevap anahtarı yayınlanmış, Türkçe 1 yanlış 2 boş 37 doğru, sosyal 20 doğru 2 yanlış 3 boş, matematik fen full boş.
Son 2 gün kala kendini motive edip çalışma azmi göstermen muazzam. Türkçe ve sosyal netin de oldukça iyi. Bu azimle 4 ayda YKS kazanırsın şakasız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl