28/28 ReklamMilenyumCraft | SkyBlock • Java & Bedrock | Cehennem Minyonları • Özel Büyüler • Lavda Balıkçılık | play.milenyumcraft.com

Konu, 30 Eylül 2026 19:45'de tarihine kadar sabit.

IrronArrow

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft Sunucu Adresi
play.milenyumcraft.com
Sunucu Sürümü
Java 1.21.11 (önerilen) + Bedrock / Mobil
Sunucu Slotu
300
Sunucu Türü
SkyBlock
Zorluk Seviyesi
Orta
mc20260920-01-kapak.png

Adanı kur, üretimini geliştir; arada oltanı alıp balığa çık. MilenyumCraft’ta minyonlardan özel büyülere, zindandan günlük görevlere kadar birbirini tamamlayan sistemlerle kendi oyun düzenini oluşturabilirsin.

mc20260920-02-buyu-demirci.png

• Büyülü Örs: Normal örste bir eşyaya en fazla 3 özel büyü eklenirken Büyülü Örs ile bu sınır 6’ya çıkar. Örsü adana yerleştirebilir veya yanında taşıyarak açabilirsin; kullandıkça çatlamaz.
  • Büyülü Büyü Masası: Normal büyü masasında çıkmayan büyüler için özel bir masa. Büyülerin etkilerini ve hangi kaynaklardan elde edildiğini /buyubilgi menüsünde görebilirsin.
  • Büyü Sökücü ve dövme: İstemediğin büyüyü menüden seçerek kaldır. Ekipmanına farklı özellikler kazandırmak için /dovme sistemini de kullanabilirsin. Sökülen büyü geri kitap olarak verilmez.
  • Üretim taşları: Demircideki üretim denemesinin başarı şansını yükselten 8 kademe taş var. I–VI jeneratör marketinden, VII–VIII zindandan elde edilir. VIII. kademe o denemeyi %100 başarılı yapar; kullanılan taş harcanır.

mc20260920-03-minyon-uretim.png

• Dört tür minyon: Kazıcı, Besleyici, Cehennem Kazıcısı ve Cehennem Besleyicisi. Beş seviyede geliştir; hızını, deposunu ve görevine uygun modüllerini düzenle. Kazıcı üretir, besleyici yakındaki aç minyonları doyurur.
  • Türüne göre modüller: Bereket, Hız, Depo, Menzil, Çoklu Kazma, Tokluk ve Servet. Menzil besleyicilere, Çoklu Kazma normal Kazıcıya, Servet ise Cehennem Kazıcısına özeldir. Servet; altın, parlayan taş ve kadim kalıntı gibi ek hazineler bulma şansı verir.
  • Cehennem Özü ve Nether jeneratörü: Uygun normal modülleri kademesini koruyarak cehennem sürümüne dönüştür. Demir rütbesine ulaştığında ada Nether’ında Cehennem minyonlarını ve üç kademeli Nether jeneratörünü kullanabilirsin.
  • Dönüştürücü: Doğal hasattan şansla çıkan Çöp Tozu’nu biriktir; adana kurduğun makinede toprak, kum, çakıl ve kile dönüştür. Makinenin günlük üretim kotası ve bakım ihtiyacı bulunur.

mc20260920-04-balikcilik.png

• Kendi görünümü olan avlar: 33 deniz canlısı, 3 ödül sandığı, 17 ekipman seçeneği ve 4 farklı yakalama mini oyunu. Oltanı, yemini ve ekipmanını seç; avı mini oyunu tamamlayarak yakala.
  • Lav avı: Kemik Olta ile lavda Magma Yılanbalığı ve Radyoaktif Balık yakala. Ada lavında da balık tutabilirsin.
  • Balıkçı Bombası: Suya attığında zincir, örs ve patlama animasyonuyla toplu av çıkarır. Tuttuğun balıkları pişirerek satış değerini %5 artırabilirsin.

mc20260920-05-beceri-gorev.png

• 6 beceri, 50 seviye: Madencilik, Çiftçilik, Balıkçılık, Savaş, Büyücülük ve Ticaret dallarında oynadıkça ilerle. Kazı yap, ürün hasat et, yaratıklarla savaş; /beceri menüsünden gelişimini ve seviye ödüllerini takip et.
  • Her gün 3 görev: 19 görevlik havuzdan gelen günlük hedeflerini /gunlukgorev ile gör.
  • 100 günlük seri: Günlük görevlerini bitir, oy ver, günlük ödülünü al ve en az 30 dakika oyna. Serini sürdürdükçe anahtar, spawner ve süreli VIP gibi aşama ödüllerine ulaş. Bir günü kaçırmak seriyi sıfırlar; ilerlemen /gunlukseri menüsünde.

mc20260920-06-kesfet.png

• Metin taşları: Kovan, Okyanus, Yaradılış ve Cehennem taşlarında hasar sıralamasına katıl. İlk üç sıraya özel ödüller; en az %5 katkıyla katılım ödülü bulunur. Şifa, Tutumlu ve Köy Savunucusu büyüleri yalnızca bu taşlardan, şansa bağlı olarak çıkar.
  • Haftalık zindan: Cumartesi 20.00’de açılır ve 2 saat sürer. Spawn’daki portaldan gir, yaratıklarla savaş ve boss’u yen. Ganimet sandıkları 30 dakikada bir yenilenir.
  • Mevsim ekonomisi ve jeneratör marketi: Tarım fiyatlarını ve haftanın ürününü takip ederek üretimini planla. Jeneratör parçalarını /jenmarket üzerinden üretim taşları, anahtarlar ve başka ödüller için değerlendir.
  • Ada reklamları ve ticaret: Adanın başlığını, açıklamasını, ikonunu ve ziyaret noktasını seç. /adareklam ile dükkânını tanıt, başka adaları ziyaret et. Oyuncu marketleri, ihale ve ada geliştirmeleri de seni bekliyor.

SkyBlock’un temel sistemleri​

• Ada ve üretim: Ada alanını ve ekip kapasiteni büyüt; çiftçi, spawner ve jeneratörlerle üretimini kur.
  • Ticaret: Oyuncu dükkânı aç, ihalede eşya sat, sipariş ve takasla alışveriş yap.
  • İlerleme ve ödüller: Rütbe görevleri, teslimatlar, koleksiyonlar, kasalar ve Yıldız Market ile yeni hedeflere ilerle.
  • Depolama ve görünüm: Sanal depo ve özel sandıklarla düzenini kur; taglar, parıltılar ve isteğe bağlı gerçek hava/saat ayarıyla oyununu kişiselleştir.
  • Sunucu etkinlikleri: Boss, Envoy, piñata, koşu, envanter ve balıkçı etkinliklerine katıl. Sıradaki etkinliği oyun içi menülerden takip et.

mc20260913-sunucudan-gorseller.png

Bunlar sunucudaki sistemlerin yalnızca bir kısmı. Daha fazlasını oyun içinde keşfet.

play.milenyumcraft.com
Java: 1.21.11 önerilir • Bedrock / Mobil portu: 19132
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Konu tasarımı çok güzel görünüyor görsellerde hoş uzun soluklu bir proje olması dileğiyle ilerleyen zamanlar da daha farklı sistemler de eklenirse güzel olabilir şuan pek farklı bir şey görünmüyor her sunucuda olan şeyler başarılar

Projeizde Başarılar dilerim. Ancak pekte özel sistemler göremedim sistemlerinizde.

Özel kaynak paketiniz tasarımlarınız çok hoş olmuş harici olaraktan oynanabilirlik seviyesi yüksek bir sunucu başarılar diliyorum.

Katılıp deneyimleme fırsatım oldu sade ve şık bir sunucu olmuş, gösterişten uzak temeli sağlam. Herhangi bir lag sorunuyla karşılaşmadım, yeni oyuncuların anlama kapasitesine uygun dilde sistemleri deneyimleme fırsatım oldu böylece yabancılık çekmedim. Bu istikrarla devam eder ve ileri de hub'a çevirilirse daha başarılı olacağına inanıyorum, reklam yapmanızı öneriyorum.

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 1

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl