Çözüldü Milen, Vital veya her ne ise.. Sattıkları ürünler başka ürünlerden alıntı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam boş yapmana gerek yok %100 bize ait vs demiyorum ki ve pakette sadece 4 sistem size ait bu mu size koydu cidden yazık.

2. olarak Aegis çalıntıdır veya sahibi çalıntı veriyor demedim dostum sattığınız kişi benden paket alırken bana çakma aegis verdiler aynısı internette gamma olarak paylaşılmış dedi dostum sslerde kendilerine ait bilgin olsun.

3. takımlara küfür demişsinde alp ile aramdaki şey kanka o + vergi levhasız satış yasak birşey :D

4. senin paketini baştan sona değiştirmeden sattığımı kanıtlarmısın?

Son olarak paketlerdeki sorumluluk sattığınız kişiye veya size ait oluyor fakat siz bunu önleyememişsiniz ve internette paylaşılmış paylaşılırkende istediğiniz gibi kullanabilirsiniz denmiş burda sizin sorumluluğunuz bizim değil dostum cidden yazık halinize paketteki "birçok" sistem derken senin paketindede olabilir günümüzde her pakette olan özellikler heralde :D
%100 bize ait dediğini söylemedim eğer öyle bir şeyler söylüyorsanız sıkıntı vardır demek istedim paketi görmedim 4 sistemi aldıysan beni ilgilendirmez paket sahibi değilim bu bana koymaz 2. ageisle ilgilenmiyorum 3. takımlara küfür demedim
4. ben kendi paketimi hiç bir zaman burada paylaşmadım büyük olasılıkla bunları başka birine yazdın bu yüzden pek umursamadım

size alıntı yapmışım yanlışıkla kusura bakma
%100 bize ait dediğini söylemedim eğer öyle bir şeyler söylüyorsanız sıkıntı vardır demek istedim paketi görmedim 4 sistemi aldıysan beni ilgilendirmez paket sahibi değilim bu bana koymaz 2. ageisle ilgilenmiyorum 3. takımlara küfür demedim
4. ben kendi paketimi hiç bir zaman burada paylaşmadım büyük olasılıkla bunları başka birine yazdın bu yüzden pek umursamadım

Başkası tarafından yapılan bir şeyi tamamen değiştirip satman ahlaki açıdan ne kadar doğru? Bunu kabul edip bir de üstüne size mi koydu demek de tamamen acizlik. Birisinin emek verdiği ve bundan para kazandığı bir şeyi ondan sadece çalınmasını önleyemediği için çalıp üzerine ekleme yapıp satarsan bu karşıdakini kandırmak olur. Gerçi bunu söylemekten utanmıyorsun bence insanlar senden alışveriş yaparken 2 3 belki 20 kez tekrar düşünmeli. İyi forumlar.

Aslında sorunun çözümü çok basit. :dusundurucu:

Şöyle açıklık getiriyim dilerseniz dahada konuya açıklama yapmayacağım

DONSUZTÜRK Paket Olayı Hakkında Açıklama:
Alıntılanarak yaptığım hiç bir paketin satışında %100 bana aittir tarzından söylemlerde bulunmadım, ek olarak paketini satarken tüm sorumluluk alan kişide veya kendisinde sözleşmesine nasıl yazmıştır bilemem (yazmadıysa ve onaylattırmadıysa sözleşmeyi orası ayrı birşey) ve paylaşan kişi "Dolunay" istediğiniz gibi kullanabilirsiniz tarzından söylemlerde bulunulmuş videoda kısacası bu olayda benim bir suçum değilde kişi ile iletişime geçip konuşup paylaşmasını engellemelisiniz + sadece 4 adet sistem alındı oda heryerde bulunan sistemler kendim dilede getirdim * forumunda paylaşırken. Ek olarak paket baştan sona değiştirildi maplar kendimize ait çoğu sistem kendimize ait ve usta bir şekilde çalıştığımız "MAP" çalışmasında Map'ın ederi 100 ile 90 tl arasında fakat ben paketi 30 tl'ye satıyorum yeri gelince ücretsiz yardım ediyorum eklemeler yapıyorum fakat bunu anlatamıyorum galiba gereksiz algı ve prim peşinesiniz.

Aegis çakma olayı hakkında açıklama:
Kendilerine böyle birşey dediğimin farkındayım fakat burda yine benim suçum bulunmuyor "sattığınız şahıs" bana bu şekilde anlatarak geliyor ve ilgilenebilirmisin yardımcı olabilirmisin gibi bir istekte bulunuyor ve bende size yazıyorum "şahısın" bana attığı ssleri size atıyorum yazdıklarını açıklıyorum birazcık dinleyebilirdiniz.

MilenKoRD DDoS açıklama:
Evet bu çok boş yapılan bi konu özellikle "JAR İLE DDOS ENGELLİYOM" tarzından saçma söylemler var ama konudada belirtmiştim ilk defa deniyorum securecord tabanlı sadece proxy ile değişiklik yaptım diyorum php yönetim paneli var diyorum ek olarak satılmıyor diye belirtiyorum
1616499043239.png

Daha sonrasında Milen ekibi kapatıldı ve bu sırada ozanlarla konuşuyorduk kendileri bilgi verdi ek olarak Zergi ile ddos denedi o zamanda konuya yazmıştım düzeltme yapıyorum vs tarzından ve hiç satılmadı.

Ek olarak discord sunucumuza gelip konu linkini spamlaya çalışıp tüm müşterileri etiketlemeye çalışmanız ayrı bir gülünç kanka utanmıyormusunuz?
1616499560607.png

1616501135004.png

1616501174225.png

Son düzenleme:
Başkası tarafından yapılan bir şeyi tamamen değiştirip satman ahlaki açıdan ne kadar doğru? Bunu kabul edip bir de üstüne size mi koydu demek de tamamen acizlik. Birisinin emek verdiği ve bundan para kazandığı bir şeyi ondan sadece çalınmasını önleyemediği için çalıp üzerine ekleme yapıp satarsan bu karşıdakini kandırmak olur. Gerçi bunu söylemekten utanmıyorsun bence insanlar senden alışveriş yaparken 2 3 belki 20 kez tekrar düşünmeli. İyi forumlar.
Emin ol herkes bu şekilde yapıyor kişi bunu "SATMIYOR" ücretsiz paylaşılmış ve kullanılabilir demiş kardeş benim suçum ne paylaşan kişinin suçu ve onu demesinde suç var? Benle değil onla konuşucaklar

Merhaba, bugün sizlere @BatuhanACR adlı kullanıcının ettiği bazı küfürler, başka takımların ürünlerini değiştirerek satması ve yaptığı başka birkaç şeyi daha göstermek için bu konuyu açıyorum.

1- DDoS engellediğini iddia ettiği MilenCord'un kodlarının TAMAMEN ÇALINTI olması ve tanıtım konusunun silinmesi.

Ekli dosyayı görüntüle 165584

2- Kendisi kopyalayarak bungeecord forku yapmasına rağmen aegisin yapımcısının leak aegis verdiğini, aegisin gamma adlı forktan çalıntı olduğunu iddia etmesi İşte neden böyle düşündüğünü gösteren birkaç SS

Ekli dosyayı görüntüle 165576
Ekli dosyayı görüntüle 165577
Ekli dosyayı görüntüle 165578
Ekli dosyayı görüntüle 165579

3- @DonsuzTurk'ün yaptığı paketlerdeki bazı bölümleri kendi paketine koyarak satışa sunması ve bunu kabul etmesi.

Ekli dosyayı görüntüle 165582
Ekli dosyayı görüntüle 165585
Ekli dosyayı görüntüle 165586
Ekli dosyayı görüntüle 165583
Ekli dosyayı görüntüle 165588
Ekli dosyayı görüntüle 165589
Ekli dosyayı görüntüle 165593
Ekli dosyayı görüntüle 165594

4- Başka takımları şikayet edeceğini söylerken bile takımlara küfür etmesi ?

Ekli dosyayı görüntüle 165592

Başka, sorunsal niteliği taşımayan kişisel problemler de içeren fotoğrafları eklemedim. Eğer isterlerse sorun yaşadığı kişiler yorumlardan konuya ekleme yapabilir veya discord yolundan bana atabilir ben de konuyu güncellerim. Başkalarının kişisel fotoğraflarını paylaşma veya değerlere küfür gibi çok daha fazlası eklenmemiştir. Lütfen bu kişiden hiçbir şekilde ürün alıp sizi dolandırmasına izin vermeyin.

@cansarac
Aslında çoğu şey ortada fakat bazı şeylerin özellikle mc-tr de çarpıtıldığını ve gereksiz derecede büyütüldüğünü düşünmekteyim.

Öncelikle nasıl C# C gibi dillerde “socket programming” ve inline işlemler yapılıyorsa java ilede yapılabilir.

2. mevzu ise siz bir sistem çıkardığınız zaman bunu başkalarıda kodlayabilir yazabilir bu sistemin kendisi yazdığı sürece istediği gibi kullanabilir o sistemi ilk sizin ya da başkasının yapması bunu çalıntı bir paket yapmaz veya bu sistemi başkasının kullanamayacağı anlamına gelmez.

Ayrıyetten aegis ile gamma çok benzerler doğru söylemiş checkler vs bakımından özellikle algoritmaları benziyor fakat GNU vb gibi lisans koşullarını okursanız eğer belli bir oranda değişiklik o eklentiyi tamamen özgünleştirir o yüzden şu çalıntı bu çalıntı demek yanlış benim görüşüm bu yönde.

Aslında çoğu şey ortada fakat bazı şeylerin özellikle mc-tr de çarpıtıldığını ve gereksiz derecede büyütüldüğünü düşünmekteyim.

Öncelikle nasıl C# C gibi dillerde “socket programming” ve inline işlemler yapılıyorsa java ilede yapılabilir.

2. mevzu ise siz bir sistem çıkardığınız zaman bunu başkalarıda kodlayabilir yazabilir bu sistemin kendisi yazdığı sürece istediği gibi kullanabilir o sistemi ilk sizin ya da başkasının yapması bunu çalıntı bir paket yapmaz veya bu sistemi başkasının kullanamayacağı anlamına gelmez.

Ayrıyetten aegis ile gamma çok benzerler doğru söylemiş checkler vs bakımından özellikle algoritmaları benziyor fakat GNU vb gibi lisans koşullarını okursanız eğer belli bir oranda değişiklik o eklentiyi tamamen özgünleştirir o yüzden şu çalıntı bu çalıntı demek yanlış benim görüşüm bu yönde.
anlayışlı birisi.

İstersen gel canım server kurayım bakalım senin paketle % kaç alakası var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl