Sol Reklam

[Midland.minecraftoyna.com] | [1.19.4 - 1.20] | SURVIVAL - TOWNY SUNUCUSU | AÇILIŞ 18 TEMMUZ 2023 13:00 [+30 Oyuncuda Rehber Alımı]]

MertMC

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
37
Puanlar
13.420
giris01.png

hakkmzda02.png

sistemler03.png

gorseller04.png

2023-07-15_20.37.02.png

2023-07-15_20.45.38.png

SILAHLAR.png

silahlar11.png

kalkanlar.png

ZIRHLAR.png

zırhlar.png

MOBILYALAR.png

image.png
image3.png

image2.png

image4.png

YEMEKLER.png

yemekl.png

Son düzenleme:
Piyasayı titretecek sunucu! ellerinize sağlık.

Ama hazır konu kullanıyor bencede titretir
Hazır konu kullanmamak için bir sebep göremiyorum ? Büyük bir sunucu değiliz ne de olsa. Bir kaç arkadaş ile beraber her şeyi 0 dan öğrenerek yavaş yavaş 2 ay içinde tasarladığımız proje sunucusudur. Oyuncularımızın sunucumuzda oynarken eğlenmesi dışında başka bir gayemiz yoktur.

Hazır konu kullanmamak için bir sebep göremiyorum ? Büyük bir sunucu değiliz ne de olsa. Bir kaç arkadaş ile beraber her şeyi 0 dan öğrenerek yavaş yavaş 2 ay içinde tasarladığımız proje sunucusudur. Oyuncularımızın sunucumuzda oynarken eğlenmesi dışında başka bir gayemiz yoktur.
Titretirrr

Konu Tasarımı Hoş Sunucuya Biraz Daha Sistem Ekleyerek Diğer SUnucuların Önüne Geçebilirsiniz Başarılar

Ama hazır konu kullanıyor bencede titretir
Bence bunun tasarımla alakası yok. Craftrise gibi büyük sunucular da konu tasarımına önenm vermiyor. Mc-tr de görüşmtüm çok eski bir tasarım kullanmışlar ve hala da kullanıyorlar. Bir de Sonoyuncu ve Craftrise'ın oy sitelerindeki bannerlar'ı hazır ama en büyük 2 sunucular :(
Oysaki buradaki kaliteli tasarımlara sahip sunucular birkaç aya kalmadan kapanıyor. Bence tasarımın bir önemi yok ama tasarımın önemi herkese göre değişebilir tamamen haksızsın diyemem.

Bence bunun tasarımla alakası yok. Craftrise gibi büyük sunucular da konu tasarımına önenm vermiyor. Mc-tr de görüşmtüm çok eski bir tasarım kullanmışlar ve hala da kullanıyorlar. Bir de Sonoyuncu ve Craftrise'ın oy sitelerindeki bannerlar'ı hazır ama en büyük 2 sunucular :(
Oysaki buradaki kaliteli tasarımlara sahip sunucular birkaç aya kalmadan kapanıyor. Bence tasarımın bir önemi yok ama tasarımın önemi herkese göre değişebilir tamamen haksızsın diyemem.
özür dilerim çok güzel yazmışsın kendimi suçlu hissettim

Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!