Microsoft & xbox Satın alım sorunu | Geçersiz Bölge

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rowrain

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Minecraft
rowdev

Discord:

rowrain

Merhaba, uygun konu bulamadığım için burdan yazıcam. ilk öncelikle bildiğiniz gibi discord türkiyede kapandı. bende bu sebeble aktif olarak vpn kullanıyorum. ancak microsoft veya xbox üzerinden satın alım yaparken Geçersiz bölge diyor. ben vpn'nimi almanyada kullanıyorum almanyadan alsam bile öyle diyor ve + olarakta vpn kullanmadığımdada aynısını diyor. ve şaka gibi satın alım yaparken en-in olarak yönlendiriyor. desteğe yazdım cevab yazmadılar. hatlarını aradım açmadılar. gerçekten destek alamıyorum. yabancılar ucuza birşey almak için türkiye veya özel indirim için proxy değiştiriyorlar ya muhtemelen bu sistemi engelemek için böyle bir korumaları var. şimdi ne yapabilirim bu sorunu nasıl çözebilirim ? yaşaydıysanız veya fikir sahibi iseniz yardımcı olurmusunuz ?

denediklerim:

ülke ve dili değiştirdim (olmadı)
vpn kapama veya değiştirme (olmdı)
ödeme adresini değiştirdi (olmadı)
farklı ödeme bilgileri kart vs ve adres (olmadı)
microsoft ve xbox ile iletişim (ulaşılmıyor bakmıyorlar.)

Son düzenleme:
İnternette araştırdığımda kullanıcıların aldığı sorun aynı ve çoğu bölgesini Almanya olarak değiştirdiğinde sorunlarının çözüldüğünü ifade etmişler bu yöntemi dener misin ?

site yerine uygulamasından almayı dene sorun çözülür
nerden denersem deneyim sonuç aynı.

İnternette araştırdığımda kullanıcıların aldığı sorun aynı ve çoğu bölgesini Almanya olarak değiştirdiğinde sorunlarının çözüldüğünü ifade etmişler bu yöntemi dener misin ?
normalde zaten almanyada kullanıyorum. proxy değiştirsem bile almanya içinde aynı hata ile karşılaşıyorum. çok saçma destek bile erişialamıyorum. microsoft dan erişilemiyorki adamlara

ve yönlendirmelerde bir işe yaramıyor en ince detaya kadar baktım.
1746823339995.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl