Sol Reklam

Haber Metro Exodus, Steam Platformuna Güzel Bir İndirimle Dahil Oldu!

  • Konuyu başlatan Silinen üye 79251
  • Başlangıç Tarihi
  • 1.163
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Autumn.jpg


Metro Exodus, Steam Platformuna Güzel Bir İndirimle Dahil Oldu!
Yepyeni bir oyun serisiyle tanışmaya hazır mısınız? Eh o zaman çok sıkı tutunmalısın.
Selam değerli forum okurları, bugün sizlerle birlikte nihai Metro oyun serisinin yeni çıkmış olan oyununun Steam'e giriş yapmasıyla birlikte yüksek bir indirim yapmasını sizlerle birlikte konuşacağız. Hepinizin de bildiği üzere Metro serisi uzun senelerdir birçok platformda yer alıyor. Hal böyle olunca da oyun bu yıllar arasında da bu büyük bir kitleye de dahil oldu. Sevilen oyun serisi olan Metro, nihayet yeni oyun için hazırlıklara başlamıştı ve oyunun ismininde Metro Exodus olacağı da aylar öncesinden resmen duyurulmuştu. Geride bıraktığımız birkaç gün öncede var olan bu oyunumuz resmen birçok platformlarda yayınlandı ancak oyuncuları oldukça şaşırtacak bir gelişme yaşandı. Metro serisinin yeni oyunu olan Metro Exodus'un Steam fiyatı da oyunun hayranlarını da oldukça şaşırttı. Oyunun diplere inen o fiyatıyla birlikte oyunun alması beklenen satış oranlarında iki kat yükselme beklenirken oyun Reddit gibi birçok oyun platformunda da o oldukça bir ilgi görmeye devam ediyor. Görünüşe bakılırsa o oyunumuzun kısa sürede en iyisinden olan güzel de nihai olan da bir kitlesi olacak. Eh tamam, peki neyi bekliyoruz? Hadi o zaman gelin sizlerle bu oyunun detaylı indirim ve incelemesini yapalım :))

Oa2Y00.jpg


Metro Exodus'un Steam Platformunda Olan Fiyatı Olağanüstü Büyük Bir İndirimle Geldi!
15 Şubat 2019 tarihinde piyasa sürülmüş olan Metro Exodus, yeni yılıyla birlikte Steam platformunda da direkt yayınlandı. Oyunun Steam platformunda uygun bir indirimle yayınlanmasıyla birlikte oyuna var olan ilgilerde normal olarak yükseldi. Tabii her şey bunlarla sınırlı mı? Tabii ki de hayır. Oyunun indirime girmesiyle birlikte satın alınma oranlarının yükseldiğini söylemiştik. Bu satın alma oranları arasında da birçok büyük yayıncı var ki oyunun indirime girmesiyle son birkaç gündür birçok yayıncı aktif olarak oyunu oynuyor. O oyunun en en üzücü yanı ise oyunda çok oyunculu türü yok ancak birçok kişi tarafından da sevilerek oynanıyor. Oyunun temelinin hikayeye bağlı olduğunu da sizlere direkt olarak o ani altını çize çize söylemekte fayda var. Oyunun indirim fiyatına geliyor olursak da oyunun indirimli haline yalnızca da Steam'den bakarsın.

metro-exodus-cover.jpg


Oyunun olağan standart hali 249 liradan tamı tamına 149 lira 40 kuruş gibi yarı fiyat bazına inerken oyunun Gold Edition paketinde de güzel bir indirim yapıldı. Bu bahsettiğim paketin normal fiyatı ise 379 lira gibi o yüksek bir fiyat iken 227 lira 40 lira gibi bir fiyata indi. Bu saydığım paketlerin yanı sıra bir başka paket olan Franchise Bundle paketi de en 441 lira gibi olağanüstü bir fiyattan %43 indirimle de 249 lira 27 kuruşa indi. Oyunun var olan The Two Colonels ve en sevilen Exodus Expansion Pass isimli DLC paketlerinde ise sırasıyla fiyatlar 22 lira 50 kuruşken 13 lira 50 kuruşa ve 130 lirayken 97 lira 50 kuruşa indi. Sebebi bilinmez ama Sam's Story paketinde indirim yapılmadı. Bu paketinde normal fiyatı da 120 lira olarak gözüküyor. Oyunun var olan Steam mağazasına ise bu
direkt bağlantıdan sizlerle bu rahat bir şekilde de gidebilirsiniz.

METRO_EXODUS_-_BEST_OF_2019_2_-_WINTER.jpg


Son Zamanların Sevilen Oyunu Olan Metro Exodus Oyunun Konusu & Tanıtım Videosu!
Az önce sizlere oyunun tek oyunculu bir oyun olduğunu söylemiştim. Maalesef oyun her ne kadar da üstün güzel olsa da oyunun çok oyuncuyu arattıran bir seçeneği yok ancak çok ama çok güzel bir oyun olduğunu sizlere en içten bir şekilde söyleyebilirim. Oyunumuzun ana konusundan bahsetmek gerekirse de birinci şahıs olan nişancı oyunu ki olabildiğince de ilkel bir zamanda geçiyor. Ana karakterimiz olan Andrei'nin hikayesi Dmitry Glukhovsky isimli romandan uyarlanıyor ve eminim ki sizlerde bu oyun içeriğini sahi sizlerde çok ama çok seveceksiniz ki zaten oyununda güzel olduğu da deli gibi oynanmasından da belli oluyor gibi görünüyor. Şimdi ise bahsettiğim nihai oyunun var olan tanıtım videosuna geçelim :)

metroexodusnew_2696443b.jpg




Yukarıda olan o tanıtım videosu sayesinde oyunun nihai tanıtım videosunu oldukça rahat bir şekilde de izleyebilirsiniz. Bu tanıtım videosunu ben şahsen çok beğendim ancak yine de son yorum izleyiciye yani size düşüyor. Bu tanıtım videosunu izlerken oldukça ilginç içeriklere şahit olacaksınız ki eğer dikkatli biriyseniz oyunun bir sonra ki serisine dair oldukça ilginç bir detay bulunuyor ama ben size söylemeyim. Zaten bulamazsanız bile biraz araştırırsanız bulursunuz. Konumuda buraya kadar okuyan herkese çok ama çok teşekkür ederim. Konumuzun buradan nihai sonuna gelmiş bulunuyoruz ve yeniden okuyan ve okumayan bütün herkese teşekkür ederim. Konuyla ilgili var olan nihai yorumlarınızı da bekliyor da olacağım.

new-metro-exodus-1.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:

nightfirex

Örümcek Hoşt!

Discord:

☆ Can#8830

Katılım
28 Eylül 2018
Mesajlar
363
Elmaslar
104
Puanlar
9.485
Yaş
26
1581954023469.png

burda görsel gelmemiş reis
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

nightfirex

Örümcek Hoşt!

Discord:

☆ Can#8830

Katılım
28 Eylül 2018
Mesajlar
363
Elmaslar
104
Puanlar
9.485
Yaş
26




Merhaba, bildirdiğin için teşekkür ederim ama sanırım sadece sende görünmüyor. Açıkçası resmi ben görebiliyorum :))
hm chrome kullanıyorum yani gözükmeme gibi bi lüksü yok acaba üye olmalı bi siteye mi atınız ?
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

hm chrome kullanıyorum yani gözükmeme gibi bi lüksü yok acaba üye olmalı bi siteye mi atınız ?


Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum ki gizli sekmeden de baktım. Sanırım sizle alakalı bir sorun var ?
 

PotenzaX

Odunlara Vur Vur Vur!
Katılım
10 Şubat 2020
Mesajlar
38
Elmaslar
11
Puanlar
0
Yaş
33
Minecraft
PotenzaX
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Statius

Katman Kayası
Yasaklandı

Discord:

Statius#2162

Katılım
21 Kasım 2019
Mesajlar
881
Elmaslar
1.130
Puanlar
9.675
Minecraft
DarkSad
Keşke bu indirimden yararlanabilseydim fakat o dönemlerde derin uykudaydım. Umarım yakın zamanda böyle bir indirim olur ve yararlanırım. Ek olarak konu için teşekkür ederim. Bu tür konulara devam et!
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Keşke bu indirimden yararlanabilseydim fakat o dönemlerde derin uykudaydım. Umarım yakın zamanda böyle bir indirim olur ve yararlanırım. Ek olarak konu için teşekkür ederim. Bu tür konulara devam et!


Yani aslında pek üzülmene gerek yok. Oyunu indirip oynasaydın büyük ihtimal benim gibi 2-3 günde sıkılırdım ama yinede sana üzüldüm ?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı