Bulundu metin taşı sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Foxlen1

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
Foxlen0

Discord:

Foxlen0

merhaba bana bir metin taşı sistemi lazım normalde kazma ile kırılınca gelen var fakat ben bunu istemiyorum bazı sunucularda taş spawnlanıyor taşa vuruyorsun kritik felan atabiliyorsun hologramlı böyle taşın canı felan taşa en fazla vuranlar felan var 1. 2. 3. diye işte 1.ciye ödül felan 2 3 e ödül felan sistemli birşey istiyorum yardım edecek varmı acaba işte /metintaşı oluştur felan nerde spawnlancak world konumunu vericem felan

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
hocam indirdim plugine attım fakat bir komut felan yok gelmedi /metin admin felan yazıyrum olmuyor

Sunucunuzun sürümü ile ilgili bir hata olabilir eklenti sürümü hatalı olabilir

Aşağıdaki eklentilerede bakabilirsin

SpigotMC
Mob Stone [Made for 1.21.5] 2025-04-30
sunucu sürümüm spigot paper 1.20.1

sunucu sürümüm spigot paper 1.20.1
Hangi eklentiyi kurdun kurduğun eklentinin senin sunucunun sürümünü destekliyor mu kontrol edin consolda hata varmı varsa mclogs üzerinden iletirmisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl