Tanıtım Metin Taşı Plugini (ÜCRETSİZ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WaterArchery

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
78

Discord:

waterarchery

Spigot Konusu:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eklenti baya süre önce kendi sunucum için yazıldı ama bazı gereksiz kişiler insanlara parayla sattığı için paylaşmak istedim. İsteyen herkes indirebilir.

Discordum: WaterArchery#3814

Metin Taşı

Metin taşı eklentisi sunucunuza Metin 2 oyunundaki gibi Metin taşları eklemenizi sağlar.

Komutlar

/metintasi - Tüm komutları görmenizi sağlar.
/metintasi reload config - Configi yeniler.
/metintasi reload all - Configi yeniler ve taşları yeniden oluşturur.
Bu komutları kullanabilmek için OP yetkinizin olması gerekmektedir.

Metin Taşı Oluşturmak

Yeni bir Metin Taşı oluşturmak için eğilerek(shift) yere katman kayası koymanız yeterlidir. Taşı oluşturmak için OP yetkinizin olması gerekmektedir.

1613048331121.png

İndirmek için spigot sayfasına gidebilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

skript ile yapılan vardi evet ama plugin'in daha işlevli olcağını düşünüyorum elinize sağlık

Bugun arkadaşım metin taşı plugininden bahsetmişti ertesi gün bu konuyla karşılaştım gayet güzel bir pluginmiş kullanıcağımdan eminim ufakta olsa yararlı

Bugun arkadaşım metin taşı plugininden bahsetmişti ertesi gün bu konuyla karşılaştım gayet güzel bir pluginmiş kullanıcağımdan eminim ufakta olsa yararlı
Bugünün de yarını da yaşayan reis be. Şaka bir yana gerçekten çoğu sunucunun kullandığı ve aradığı bir şeydi. Paylaştığın için teşekkürler.

Hocam skripti varken plugine pek gerek duymuyorum açıkcası. Birde yanında ek bir plugin gerekiyor mu yazarsanız daha iyi olur tanıtım için teşekkür ederim.

stop komudunu lütfen kaldırın.

beğendim fakat skript ile daha kolay değil mi

Kendi Sunucumda Kullanmış Olduğum Bir Plugin, Başarılı Olmuş

Tüm sürümleri destekliyor mu?? Başarılı eklenti elinize sağlık.

skript ile yapılan vardi evet ama plugin'in daha işlevli olcağını düşünüyorum elinize sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl