Bulundu METİN TAŞI EKLENTİSİ İSTEĞİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zyph0rr

Founder of RedTedNW
Elmaslar
282
Minecraft
Zyph0rr

Discord:

ZINKKK

Merhaba MC-TR Ailesi,

Forumda çalışan/çalışmayan birsürü metin taşı eklentisi ve benzer eklentileri bulunuyor.

Sizin kullandığınız optimize olan metin taşı eklenti/skript'leri nelerdir?

Sürümleri ile birlikte yazarsınız hem bizim hem sunucu yöneticilerinin işine yarar bir konu olabilir.​

Merhaba, öncelikle yazacaklarım tamamen kendi görüşüm, amacım saygısızlık veya küçük görmek değildir;

Metin taşı kadar gereksiz birşey görmedim, bana kalırsa kullanmayın. Çok sunucu oluşturdum, gerek satış amaçlı, gerek kendi sunucum adına, ama neredeyse hiçbir oyuncunun "Metin Taşı" olayını kullandığını görmedim. Kullanmıyorlar. Ama tabiiki siz bilirsiniz.

Metin Taşı; 1-8 x 1.12 sürümlerine kadar desteği var;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Benzer işlevde bir eklenti;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Merhaba forumda tanıtım konusunuda açmış olduğum MineBlocks eklentisine göz atabilirsin.

Merhaba, öncelikle yazacaklarım tamamen kendi görüşüm, amacım saygısızlık veya küçük görmek değildir;

Metin taşı kadar gereksiz birşey görmedim, bana kalırsa kullanmayın. Çok sunucu oluşturdum, gerek satış amaçlı, gerek kendi sunucum adına, ama neredeyse hiçbir oyuncunun "Metin Taşı" olayını kullandığını görmedim. Kullanmıyorlar. Ama tabiiki siz bilirsiniz.

Metin Taşı; 1-8 x 1.12 sürümlerine kadar desteği var;

Benzer işlevde bir eklenti;
Biraz farklı şeyler eklemek lazım belki hiç kırmayacaklar ama yinede bi metin uygundur sunucuya farklı eklentiler yazıyorum sezon 2 için bu yüzden bir şeylere ihtiyaç duyuluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl