H4sanTV
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 17
- Minecraft
- H4sanTV
Discord:
H4sanTV
H4sanTV

bimunora
Üzgünüm fakat MeteoritesPro eklentisi PlaceHolder desteklememekle birlikte sıradaki meteorun kaç dakika içerisinde düşeceğini gösterdiği bir sisteme sahip değil. Eklenti açık-kaynak olmadığı için aramızdan birinin bu özelliği eklemesi de ne yazık ki pek mümkün görünmüyor. Size önerim geliştiricinin kendi Discord sunucusuna katılarak bu özelliği eklemesini istemeniz olacaktır.Selam MeteoritesPro Eklentisini Kullanıyorum QuickBoard Üzerinden Meteorun Ne Zaman Düşeceğini Göstermek İstiyorum Acaba Nasıl Ekleyebilirim PlaceHolders Kodlarını Bulamadım ?
H4sanTV
Peki Destekleyen Bir Eklenti Biliyormusunuz ?Üzgünüm fakat MeteoritesPro eklentisi PlaceHolder desteklememekle birlikte sıradaki meteorun kaç dakika içerisinde düşeceğini gösterdiği bir sisteme sahip değil. Eklenti açık-kaynak olmadığı için aramızdan birinin bu özelliği eklemesi de ne yazık ki pek mümkün görünmüyor. Size önerim geliştiricinin kendi Discord sunucusuna katılarak bu özelliği eklemesini istemeniz olacaktır.

bimunora
MeteoritesPro benzeri bir eklentiden bahsediyorsanız ne yazık ki öyle bir eklenti piyasada mevcut değil ;(Peki Destekleyen Bir Eklenti Biliyormusunuz ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!