numerianas
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 2
- Minecraft
- numerianasd
Discord:
yunus_31.31
yunus_31.31
Merhaba, Meteorites Pro’da custom model data ile eşya eklemek için pluginin config.yml veya items.yml dosyasına bakman gerekiyor. Örnek format:Merhabalar, Meteorites Pro Pluginini Kullanıyorum ve pluginin sayfasında custom model data ile eşya ekleme olduğu söyleniyor ancak nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum bilen varmı acaba?
items:
my_custom_meteor:
display_name: "&6Altın Meteor"
material: DIAMOND
custom_model_data: 123456
lore:
- "&7Bu çok nadir bir meteor." #örnek
Maiolide
Merhaba, Meteorites Pro’da custom model data ile eşya eklemek için pluginin config.yml veya items.yml dosyasına bakman gerekiyor. Örnek format:Merhabalar, Meteorites Pro Pluginini Kullanıyorum ve pluginin sayfasında custom model data ile eşya ekleme olduğu söyleniyor ancak nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum bilen varmı acaba?
items:
my_custom_meteor:
display_name: "&6Altın Meteor"
material: DIAMOND
custom_model_data: 123456
lore:
- "&7Bu çok nadir bir meteor." #örnek
yunus_31.31
Sağol çözüldüMerhaba, Meteorites Pro’da custom model data ile eşya eklemek için pluginin config.yml veya items.yml dosyasına bakman gerekiyor. Örnek format:
YAML:items: my_custom_meteor: display_name: "&6Altın Meteor" material: DIAMOND custom_model_data: 123456 lore: - "&7Bu çok nadir bir meteor." #örnek
custom_model_data kısmı resource pack’teki model ID’n ile eşleşmeli. Sonra serveri yeniden başlat veya /mp reload yap. Ardından /mp give <kullanıcı adın> my_custom_meteor ile item’i alabilirsin."
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!