Bulundu Meteor Skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ProHamzaPro

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
9
Arkadaşlar benim istedigim thordaki gibi baktıgımız yere bi çubuk gibi bi itemle meteor düşürmek meteor düşüncede orda patlaması seviye seviye meteorlar yapıcam meteoru havada görünmez armour stand çıkarıp eline block verdim yukardan aşşağı düşünce bloğa çarpınca yani yere düşünce patlayıp blocklarıda patlatmayı yapmayı denedim ama olmuyor yapabilen bi arkadaş varsa yardımcı olabilirmi

Bunun Hakkında Bi Resim Bulamadım Galiba İlk Düşünen Benim ?
Internete bununla ilgili çok şey arattım ama hep mod gibi şeyler çıkıyor

Son düzenleme:
@WoWKoMuT bunu komut bloğu ile yapabilir :D

Videolu tanıtımı güzel ama arkadaş galiba ücretsiz ister :D
Kanka ücretsiz olup istediği işlevde bu eklenti dışında bulamaz. Çok istiyorsa satın alır. Ki bu baya güzel ve işlevli. Bu arkadaşın istediği şeyi skriptle de kimse bedava yapmaz uğraşmaz yani ayrıyeten istediği skript svyi yok eder :D

Dostum diğer arkadaşlarında dediği gibi ya o pl yi alcan yada komut blokcu insanlardan yardım isticen ama komut bloğu ile seviye falan imkansız.

@bertek41 bi baksana bro sen yaparsın xd

Skriptte armorstandler bu kadar işlevli kullanılmıyor. Javaya yöneltiyorum seni :D Onu da İrfan atmış (Git leakini falan bul kullan kimse bir şey demez :D)

Tavsiyeleriniz için teşekkürler ama skriptle biraz aklıma yatıyor şu armour standi baktığım noktaya çıkara bilsem yeter

mesela örnek vereyim ;

Baktıgım Noktanın 10Block üstüne , Görünmez Kafasında Block olan Bir Armor Stand Çıkarıcam.
10Block aşşağı düşme zamanına göre Baktıgım Noktaya Bi Tnt koyucam.
Seviyelerinide Tnt Miktarına ve Tntlerin dizilişine Göre Ayarlicam.

fakat Armour Standi Nasıl Çıkarıcam ben baktıgım noktaya onu bilsem diğerlerinide çözerim elbet.

Skriptle Böyle Birşey Yapılmıyorsa Sıkıntı Yok Ona Göre Ayarlama Yapıcam Artık...

Hepinize Teşekkür Ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl